U-16’LAR SON DAKİKADA PENALTIYLA YIRTTI 2-2

U-16’LAR SON DAKİKADA PENALTIYLA YIRTTI 2-2

Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde oynanan Coca Cola Gelişim Ligi U-16 Karşılaşmasında Sakaryaspor Kartalspor U-16 Takımı karşısında ikinci yarı başında önce öne geçti, daha sonra 2-1 Geriye düştü ve maçın son dakikasında kazandıkları penaltı atışının golle sonuçlanması ile beraberliği zor kurtardılar. İlk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında 46. Dakikada Furkan Öztürk Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Golden sonra Sakaryaspor geriye çekilince Kartalspor 63 ve 69. Dakikalarda ileriye çıkan İsmail Emre’nin iki golüyle 2-1 Geriye düştü. Bu gollerden sonra bastıran Sakaryaspor önce Mertcan ve daha sonra Furkan Öztürk’ün ayağından mutlak iki kaçırdılar. Maçın son dakikasında bir Sakaryaspor atağında Kartal savunması ceza alanı çizgisi üzerinde topa elle müdahale edince Sakaryaspor penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Bahadır Sakaryaspor’a beraberliği getiren golü kaydetti ve karşılaşma 2-2 Sona erdi. Karşılaşmanın bitiminden sonra sahadan çıkan Kartalspor oyuncusu İsmail Emre sağ solu tekmeleyince seyircilerden müdahale gecikmedi ve tribünler bir süre karıştı. Sağduyulu seyirciler ve alt yapı antrenör8lerinin gayreti ile durum normale döndü.

SAHA  : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı

HAKEMLER : Ertan Bozdemir** Vedat Duman** Ömer Bozoğlu**

SAKARYASPOR U-16: Yunus Emre*** Salih** Bahadır*** Metincan** Cihat*** Talha*** Furkan Beyribey*** Furkan Öztürk*** Erkan** Mertcan Duralı*** Hakan**( Tuğrul Cem*** )

TEKNİK SORUMLU : Osman KILIÇ

KAÜRTALSPOR U-16 : Ahmet Furkan*** Ahmet Hakan*** İsmail Emre*** Emirhan** Ahmet Enes** Samet** ( M. Buğra** ) Ali Kemal** ( Deniz** ) Ferhat***  Oğuzhan*** ( Tufan ( Dk. 79 ) Harun*** Evren** ( Baran Dk. 73 )

TEKNİK SORUMLU : Refik yıldırım

Goller : Dk. 46 Furkan Öztürk Dk. 80 Bahadır penaltıdan ( Sakaryaspor ) Dk. 63-69 İsmail Emre ( Kartalspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!