U-15’LER NE YAPTIYSA OLMADI 0-1

featured

U-15’LER NE YAPTIYSA OLMADI 0-1

Coca Cola Gelişim liginde yer alan Sakaryaspor U-15 Takımı evinde konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği U-15 Takımı karşısında eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve karşılaşmadan 1-0 Yenik ayrıldı. Daracı Gençlerbirliği maçın 29. Dakikasında Alperen’in golüyle 1-0  Öne geçti ve ilk yarı bu skorla kapandı. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor oyunda baskıyı kurdu ama eline geçen fırsatları değerlendiremedi.U-15’ler ikincvi yarıda iki penaltı atışı kazandı ancak Maçın 66. Dakikasında Ömer Faruk ve 80. Dakikasında da Yunus Emre bu atışları gole çeviremeyince Sakaryaspor U-15 Takımı sahadan 1-0 Yenik ayrıldı.

SAHA: Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesizleri

HAKEMLER : Özgür Ömez-Emrecan Demirbaş- Barış Uzun

SAKARYASPOR U-15 : İlhan** Serhat** ( Çarı Dk. 58 ) Yusuf*** Furkan*** Bülent Can*** Emir Eren***( Mert Dk. 41 ) Ömer Faruk*** Yunus Emre*** Necati***( Yusuf Yayla Dk.47 )  A. Görkem*** Gülhan***

TEKNİK SORUMLU : Furkan Köseoğlu

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ U-15 : Ahmetcan*** Furkan*** İlhan**( İsmail Dk. 80 ) Nihatcan** Gökdeniz Dk. 23 ) Yusuf*** Hamza Eren*** Emre***( Enes Dk. 83 ) Alper*** Fatih*** Alperen*** Burak** ( Tolga Dk. 48 )

TEKNİK SORUMLU : Mustafa Alıcı

GOL: Dk. 29 Alperen ( Darıca G. Birliği

u-15

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!