U-14’LERDE DEMİRSPOR TUR GEÇTİ

featured

U-14’LERDE DEMİRSPOR TUR GEÇTİ

Düzce’de oynanan Türkiye U-14 Şampiyonasında İlimizi temsil eden Tüvasaş Demirspor U-14 Takımı Pazar günü oynanan ve normal süresi 0-0 Berabere biten final karşılaşmasında Ankara Anadolu Beyispor takımını penaltı atışları sonucunda 3-1 Yenerek bir üst grupta devam etme hakkını elde etti.

PENALTILAR KONUŞTU

Mavi Lacivertliler oynadıkları ilk karşılaşmada Kütahya Yeşxilayspor ile karşı karşıya geldiler. Demirspor U-14 Takımı bu karşılaşmayı Furkan Çetintaş ile Beratcan Gençali’nin golleriyle 2-0 Yendiler. Cumartesi günü oynanan karşılaşmada ise Hacettepe ile karşı karşıya gelen Demirspor U-14 Takımı normal süresi 1-1 Biten karşılaşmayı penaltı atışları sonunda 5-4 yenmeyi başardı ve finale kaldı. Demirspor U-14 Takımı finalde Anadolu Beyispor ile karşılaştı. Demirspor U-14 Takımı  normal süresi golsüz sona eren karşılaşmayı da penaltı atışları sonunda 3-1 Kazanarak Türkiye’de ilk 22 Takım arasında kalmayı başardı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!