U-13’LERDE KUPANIN SAHİBİ ERENLERSPOR

featured

U-13’LERDE KUPANIN SAHİBİ ERENLERSPOR

Sakarya U-13 Ligi Play-off karşılaşmaları sonunda oynadıkları son karşılaşmada 0-0 Berabere kalan ve bu nedenle gruplarında aynı puanla birinci ve ikinci bitiren Sakaryaspor ile Erenlerspor U-13  Takımları statü gereği Arifiye Kalaycı sahasında baraj maçı oynadılar ve yine 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ardından yapılan seri penaltı atışlarında 8-7 Galip gelen Erenlerspor şampiyon olarak İlimizi Türkiye U-13 Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

DENK KUVVETLERİN MÜCADELESİ GOLSÜZ BİTTİ

İlk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da karşılıklı gol pozisyonları buldu ama bunları golle neticelendiremeyince denk kuvvetlerin mücadelesinde karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Maçtan sonra penalhtı atışlarına gidildi. Önce Sakaryaspor iki penaltıdan yararlanamadı ama son atışlarda bu defa Erenlerspor iki penaltı atışını gole çeviremeyince seri penaltı atışlarına geçildi. Heyecanın doruğa çıktı seri penaltı atışlarında Sakaryaspor bir penaltı atışını kaleciye teslim ederken son atışı gole çeviren Erenlerspor U-13 Takımı 2016-2017 Sezonu Sakarya U-13 Liginde Adapazarıspor ile birlikte İlimizi Türkiye U-13 Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan ikinci takım oldu.Şampiyon Erenlerspor U-17 Takımının madalyalarını ve kupasını Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir verdi. Tezcan Demir kupa töreni öncesi kısa bir konuşma yaparak Erenlerspor’lu futbolcu ve yöneticileri tebrik ederken, bu takıma da Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!