TÜVASAŞ’TA HARİKA FİNAL

featured

TÜVASAŞ’TA HARİKA FİNAL

Tüvasaş Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Futbol Turnuvası final maçıyla sona erdi. Finalde Elektrik’i 6-0’la geçmeyi başaran Onarım şampiyon oldu. Şampiyon takım kupasını Vali Hüseyin Avni Coş’tan aldı.

ŞAMPİYON ONARIM FABRİKASI

Tüvasaş Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı. Büyük çekişmeye sahne olan finalde Onarım ile Elektrik karşılaştı. Maçı Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye başkanvekili Adem Kümbet Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ve seyirciler izledi.  Final maçında Elektrik’i Gökhan (2), Uğur (2), Mehmet ve Murat’ın golleriyle 6-0 mağlup etmeyi başaran Onarım şampiyon oldu.Maçtan sonra düzenlenen kupa töreninde Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş bir konuşma yaptı ve sonra ikinci olan Elektrik ile Şampiyon olan Onarım’ın kupalarını takdim etti.

ONARIM FABRİKASI : 6 ELEKTRİK FABRİKASI : 0

SAHA : Vagon Sanayi sentetik saha

HAKEM : Aytaç Reçber

ONARIM FABRİKASI : Yunus- Ali- Fehmi- Uğur- Murat- Feyyaz- Mehmet- Özkan Sarı- Özkan Özcan-

ANTRENÖR : Murat baş

ELEKTRİK FABRİKASI :  Sezgin – Aydın- Suat- Mesut- Ufuk- Samet- Oğuz- Nihat- Sezgin- Mustafa Zeki-

ANTRENÖR : Şemsettin Ege

GOLLER : Gökhan ( 2 ) Uğur (2 ) Mehmet, Murat ( Onarım Fabrikası )

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

Her Yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da 15 Temmuz Şehitleri adına Şehit Ömer Halis Demir futbol turnuvası adıyla oynanan Tüvasaş futbol turnuvası Onarım Fabrikası ile Elektrik Fabrikası arasında oynana final karşılaşması ile sona erdi.

EN CENTİLMEN TAKIM hazırlama 2016

Final müsabakası öncesinde Baş Temsilcilik odasında düzenlenen törenle turnuvada en iyi derece yapanlar ile turnuvada emeği geçenlere hediyeler takdim edildi. Toplam 12 Takımın katıldığı turnuvada finale kalan iki takımın dışında kalan 10 Takım bir kura fanusuna atılarak en centilmen takım seçildi. Bu konuda açıklama yapan Demirspor Kulüp Başkanı ve turnuva tertip komitesi üyeleri, kalan 10 takımın da hepsi bizler için centilmendi. Bu nedenle bir ayırım yapamadık ve kura ile bir centilmen takımı belirlemeye çalıştık. Dediler. Sonuçta çekilen kura neticesinde turnuvanın en centilmen takımı Hazırlama 2016 Takımı seçildi ve hediyesini Tüvasaş Genel Müdür Yardımcısı Cuma Çelik’in ellerinden aldı.

GOL KRALI  GİRAY UYSAL

Turnuvanın 25 Golle Gol kralı olan  Onarım Transport’tan Giray Uysal, En iyi kaleci Boji takımından kaleci Fatih Bakcan da yetkililerden hediyelerini alırlarken, turnuvada emeği geçenlere de ayrıca hediyeler verildi. Bu hediye dağıtımı töreninde Adapazarı Akşam Haberleri  Spor Müdürü Sırrı Şanlı da hediye vererek renk kattı.

finalden-sonra-toplu

Finalden sonra toplu

hediyeler-verildi

İkinci Elektrik fabrikası

Elektirk Fabrikası

Sırrı Şanlı hediye

Şampiyon Onarım fabrikası

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!