TURNUVADAN ÇEKİLDİLER…

featured

Antalya’daki Veteranlar Turnuvasına katılan 2004 Sakarya Masterlar takımı, final maçı oynamadan TURNUVADAN çekildi.

HENDEK-SAKARYA DAYANIŞMASI

Turnuvanın yarı finalinde bir başka Sakarya takımı olan Hendekspor 2-1 yenildiği Manavgat Mastarlar maçınadai, Turnuva talimatı gereği turnuvaya katılacak tüm takımların ve oyuncularının aynı otelde kalacak olması gerektiği açıklanırken, diger maçlarda olduğu gibi Hendekspor macinda da otelde değil otel dışında kalan oyuncular oynatilmasi uzerine itiraz etti. Bunu kabul etmeyen tertip kurulu aynı şeyi yapınca 2004 Sakarya Masterlar takımı da turnuvayi PROTESTO ederek final maçına çıkmadı ve Sakaryaya geri döndü.

HERSEY KUPA DEGIL
2004 Sakarya Masterlar Başkanı Suat Çetin, bu seneki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ama ev sahibi takım tarafından engellendiğini söyledi. Çetin, “Hendekspora yapılan bize yapılmıştır. Bir de bu yetmiyormuş gibi bize ‘ maca çıkın, yensek de yenilsek de sizi birinci yaparız ‘ yüzsüzlüğü göstermişlerdir. Kimsenin sadakasını da ihtiyacımız yok. Finali Hendeksporla oynamamız gereken final maçımız engellenmiştir. Hendekspora yapılan bize yapılmıştır. Evet kupamız çalınmıştır ama bizim için her şey kupa değildir. Hakkımız yendiği için de TURNUVADAN çekildik dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!