Türkiye’nin En Gözde Gençlik Merkezi Hendek’te

featured

Türkiye’nin En Gözde Gençlik Merkezi Hendek’te

Geçtiğimiz yıl sonunda Hendek Belediyesi tarafından Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredilen Hendek Gençlik Merkezinde dur durak yok.

Türkiye’nin en fonksiyonel Gençlik Merkezi olan Hendek Gençlik Merkezinde yok yok. Hendek Gençlik Merkezine gelen gençler, Okçuluk, Masa Tenisi, Dart, Yüzme, Bilardo ve Çeşitli Kaynaştırıcı Oyunlar oynayarak doyasıya eğleniyorlar. “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” diyerek Yüzme Havuzunda yapılan çalışmalar, Has Odada yapılan sohbetler, Kitap Kafede okunan kitaplar ile ahlaklı bireyler ve sağlıklı yetiştirmeyi hedefleyen Gençlik Merkezinde eğitim, spor ve sosyal etkinlikler devam ediyor.

Hendek İlçesi Başpınar Mahallesi’nde bulunan binanın Hendek Gençlik Merkezi olarak Gençlerin hizmetine sunuldu. Türkiye’nin en fonksiyonel Gençlik Merkezlerinden birisi olan Hendek Gençlik Merkezimiz bünyesinde Yüzme Havuzu, Fitness Salonu , Pilates Salonu, Konferans Salonu, Tiyatro Salonu, Sinema Salonu, 7 Derslik, Has Oda ve Okçuluk Parkuru ile yer alıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!