Türkiye’nin en genç başpehlivanı Büyükşehir’den

featured

661. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Türkiye’nin en genç başpehlivanı unvanı Büyükşehir Belediyesi’nin sporcusu Serdar Yıldırım’ın oldu. Yıldırım, Başaltı Boyunda 98 sporcu arasından 3. olarak Baş Boyuna yükseldi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Serdar Yıldırım, bu yıl 661.’si düzenlenen Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Türkiye’nin en genç başpehlivanı unvanını elde etti. Başaltı Boyunda 98 pehlivan arasından yarı finale kadar yükselen Yıldırım, 3. oldu. Bu sonuçla birlikte Baş Boyuna yükselen 20 yaşındaki Serdar Yıldırım, Türkiye’nin en genç Başpehlivanı olarak Sakarya’ya büyük bir gurur yaşattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin ata sporuna verdiği destek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde meyvesini verdi. Antrenör Mustafa Çelik, Başkan Ekrem Yüce’nin destekleriyle çok büyük bir başarı kazandıklarını ifade etti. Yapılan açıklamada, “Türkiye’nin en genç başpehlivanı unvanını elde eden sporcumuz ve antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!