TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ KOŞUSU’NU KREACHER KAZANDI

featured

4 yaşlı başarılı safkan İngiliz atlarının mücadele verdiği 2019 yılı Türkiye Spor Yazarları Derneği Koşusu’nun galibi Vefa İbrahim Aracı’nın sahibi ve yetiştiricisi olduğu 6 yaşındaki doru erkek safkan Kreacher oldu.

Koşuya Gökhan Gökçe ile katılan safkan geçtiğimiz yıl düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği Koşusu’ndan da birincilikle ayrılmıştı. Safkan ayrıca, Fatih Sultan Mehmet Koşusu, Preveze Koşusu, Bolkar Dağları Koşusu, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Koşusu ve Ali Orhan Birol Koşusu galibidir.

Çim pistte 1600 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen, birincilik ikramiyesi 85.500 TL olan ve 6 safkan İngiliz atının birincilik mücadelesi verdiği koşuda ikinciliği Last Shadow elde ederken, Demirbüken üçüncü, Alaçatı Ağası ise dördüncü olarak tabelayı tamamladı.

Kazanan Kreacher  için koşunun bitiriş derecesi 1.35.91 olurken, farklar 1 Boy – 2 Boy – 3,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına, Tjk Yönetim Kurulu Genel Koordinatörü Dr. Ender Aydıner’e ödülünü, Türkiye Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Özdoğan verdi.

Törene Tjk Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Göktürk ile İstanbul Hipodrom Müdürü Çetin Özdemir de katıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!