Türkiye Şampiyonlarından İl Müdürü Çelikel’e Ziyaret

featured

Türkiye Şampiyonlarından İl Müdürü Çelikel’e Ziyaret

04-08 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çorum’da yapılan Küçükler-Gençler Türkiye Satranç Şampiyonasında Efe Mert Kılıç küçükler Türkiye 1.’si, Emre Akın Kaptan Türkiye 3.’sü  ve 04-06 Nisan 2016 tarihleri arasında Marmaris’te yapılan Küçükler Yüzme Türkiye Şampiyonasından 50 m. Serbes ve 100 m. Kelebekte 1.’lik kupasını alan Doruk Tan Kızıltuğ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i makamında ziyaret etti.

Sporcuları makamında ağırlayan Çelikel, ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek bu yıl Ülkemizi Dünya Satranç Olimpiyatlarında temsil edecek olan Efe Mert Kılıç ve yine Avrupa Satranç Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan Emre Efe Kaptan’a başarılar dileyip her zaman destekçileri olduğunu söyledi.

Çelikel, bir süre sohbet ettikten sonra sporcular ve beraberinde gelen Şahin Okulları Uygulamalı Birimler Koordinatörü Rahşan Peker ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Aslan ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

IMG_0872 IMG_0875

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!