Türkiye Şampiyonları Mısır’a Gidiyor

Türkiye Şampiyonları Mısır’a Gidiyor

 13 – 14 Ekim 2018 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya İlçesinde yapılan Biathle – Triathle Türkiye Şampiyonasına Atlantis Su Sporları Kulübünden Begüm Şenoğlu , Emirkan Efe Bıçak , Jan Demir Vurdum ve Yağmur Ayşe Malkoç katıldı.

Yağmur Ayşe Malkoç U-13 yaş bayanlar biathle ( 400 metre koşu 100 metre yüzme 400 metre koşu ) kategorisinde Türkiye Şampiyonu, Jan Demir Vurdum U-15 yaş erkekler biathle ( 800 metre koşu 100 metre yüzme 800 metre koşu ) kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.  Yağmur Ayşe Malkoç  ve Jan Demir Vurdum elde ettiği bu başarılı sonuçlarla, 25-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Mısır’da yapılacak olan UİPM 2018 Biathle-Triathle World Championships’de İlimizi ve Ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Şampiyonu olan Yağmur Ayşe Malkoç  ve Jan Demir Vurdum’u tebrik ederek, Mısır’da yapılacak olan şampiyona öncesinde başarılarının devamını diledi.

 

Bölge Karmasına Seçildiler

 

13-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nde yapılan Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme Müsabakalarına Atlantis Su Sporları Kulübünden Beril Ceren Öztürk , Cansu Selestina Beyhan , Yağmur Ayşe Malkoç ve Zeyneb Ece Bıçak katıldı. Beril Ceren Öztürk ve Yağmur Ayşe Malkoç geçtikleri barajlar ve topladıkları puanlar ile Bölge Karmasına girerek İlimizi ve ülkemizi uluslararası müsabakada temsil etmeye hak kazandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel,  bölge karmasına giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!