Türkiye Rekoru Kıran Emine Selda Kırdemir

featured

Salon Atletizm Yarışlarında Türkiye Rekoru Kıran Emine Selda Kırdemir, İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

Yıldızlar Çoklu Branşlar Salon Atletizm yarışlarında Türkiye rekoru kıran Emine Selda Kırdemir, antrenörü İbrahim Arkan ve Zehra Akkoç Kız Lisesi Müdürü Bedri Oğul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.
26-27 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Yıldızlar Çoklu Branşlar Salon Atletizm rekor deneme yarışlarında mücadele eden ilimiz sporcusu Emine Selda Kırdemir, 60m. Engelli, yüksek atlama, uzun atlama, gülle atma ve 800m. yarışlarında toplam 3273 puan toplayarak Türkiye rekoru kırdı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “Sporcumuz Emine Selda Kırdemir ve antrenörü İbrahim Arkan’ı tebrik ediyorum. Yapımı devam eden atletizm pistimizin de tamamlanmasıyla atletizm branşında ilimiz sporcularının başarılarının artacağına inanıyorum” diye konuştu.
Antrenör İbrahim Arkan, Şubat ayında düzenlenecek şampiyonaya hazırlandıklarını belirterek “İstanbul’da yapılacak Salon Ferdi Türkiye Atletizm Şampiyonası, aynı zamanda Balkan Şampiyonası seçmesi olacak. İlimizi şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

atlet

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!