Türkiye Plaj Futbol Karasu Etabı gerçekleşen görkemli bir tören ile başladı.

Türkiye Plaj Futbol Karasu Etabı gerçekleşen görkemli bir tören ile başladı.

4 takımın katıldığı ve 3 gün boyunca sürecek etabın açılışına karasulu futbolseverler büyük ilgi gösterdi ve maçları yakından takip etti

Oktay Sarı’nın müthiş sunumu ile start alan Türkiye Plaj Futbol Karasu Etabı kıran kırana mücadelelerle başladı. Gerçekleştirilen açılış törenine Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, spor protokolü, Karasu halkı ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Etabın sembolik başvuru vuruşunu Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ve Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi yaptı.

Günün ilk karşılaşmasında Akyurt İnşaat ile Karasu Belediyesi Sivişoğlu Yapı karşı karşıya geldi. Maça golle başlayan Akyurt İnşaat maçta kısa sürede 2-0 öne geçti. 12şer dakikalık 3 periyot halinde oynanan müsabakada Karasu Belediyesi Sivişoğlu Yapı rakibini yakaladı hatta 3-2’lik skorla öne geçti. Normal süresi 4-4 biten mücadelede uzatma dakikalarında da gol gelmeyince penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını 5-4’lük skorla kazanan Karasu Belediyesi Sivişoğlu Yapı 1 puanı hanesine yazdırdı.

İlk gün karşılaşmalarının son maçında Real Çelik Kapı ile Kaçarlar inşaat karşı karşıya geldi. Rrakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Kaçarlar İnşaat maç boyunca önde götürdüğü mücadeleyi kazanmasını bildi. 3 Periyot sonunda rakibini 7-3’lük skorla mağlup eden Kaçarlar İnşaat 3 puanın sahibi oldu ve ilk günü lider noktaladı. Plaj Futbolu statüsüne göre takımlar maçın normal süresini önde bitirdiğinde 3, uzatma dakikalarını önde tamamladığında 2, maçı penaltılar sonucunda kazandığında ise 1 puan alıyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!