Türkiye Kupası Sapanca’da

featured

Türkiye Kupası Sapanca’da

Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Büyükler Türkiye Kupası Kürek Yarışları   23-24-25 Mart 2018 tarihlerinde Sapanca Gölünde yapılacak.

Sakarya Gençlik Merkezi

Müsabakalarda İlimiz adına Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü sporcularından Muhammed Ensar İkbal Kuş, Ahmet Eren Savaş, C.Caner Başaran, Mert Ali Dağlı, Mehmet Şeker Dede ve Sedef Özalp madalya arayacaklar.

İl Dışından Gelecekler

Sapanca Gölünde 3 gün boyunca sürecek olan müsabakalara Sakarya Gençlik Merkezi ‘nin yanı sıra Adana Gençlik ve Spor, Altınboynuz, Beşiktaş, Boğaziçi Üniversitesi, Denizciler, Fenerbahçe, Fethiye Belediye, Galatasaray, Gebze Teknik Üniversitesi, Gerze Yelken ve Su sporları, İznikspor, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Sinop Gençlik ve Spor, Sinop Karadeniz Yelkenspor,  Sümerspor, Şişecam Çayırova ,  Odtü, Tuzla Denizyıldızı, Türk Balıkadamlar Spor Kulüpleri, Ferdi ve Karma takımlardan oluşan sporculardan oluşan ekipler katılacak.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!