Türkiye Kupası başlıyor

Türkiye Kupası başlıyor

Tahincioğlu BSL’nin 18. haftasındaki Yeşilgiresun galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Akgün Altuğ, “Önemli bir galibiyet elde ettik. 14 Şubat Perşembe Türkiye Kupası’nda TOFAŞ ile karşılaşacağız. Tüm taraftarlarımızı Sinan Erdem Spor Salonu’na davet ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Yeşilgiresun Belediyespor karşısında alınan 77-66’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Karadeniz temsilcisine karşı elde ettikleri galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan Akgün Altuğ, 14 Şubat Perşembe günü Türkiye Kupası çeyrek finalinde TOFAŞ’la kritik bir mücadeleye çıkacaklarını kaydetti.

Kupada rakip TOFAŞ

Altuğ, “Ligdeki 11. galibiyetimizi Yeşilgiresun karşısında aldık. İlk 8 içerisindeki konumumuzu koruyoruz. Önümüzde Türkiye Kupası var. 14 Şubat Perşembe günü şehir olarak ilk defa mücadele edeceğimiz Türkiye Kupası’nda TOFAŞ ile önemli bir maça çıkacağız. Elbette zor bir maç olacak. Ancak sporcularımız sahada en iyi mücadelelerini göstererek, izleyicilere güzel bir maç izlettireceklerdir. Ayrıca Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağımız çeyrek final karşılaşmasına tüm taraftarlarımızı  davet ediyorum

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!