Türkiye Kick Boks Şampiyonası

featured

Türkiye Kick  Boks Şampiyonası

Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası  Sakarya Serdivan Spor Salonu’nda yapılan görkemli bir açılışla start aldı.

58 ilden 3500 sporcunun katıldığı, 9 gün sürecek  organizasyonun açılış seremonisine Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Sakarya Valisi Hüseyin Avni  Coş, Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Vali Yardımcısı Latif Memiş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Askf Başkanı Yaşar Zımba ve protokol üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasında söz alan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı  Salim Kayıcı; Türkiye’de ilk defa 10 tatamiyle yapılacak olan organizasyon dolayısıyla Kick Boks ailesi olarak Sakarya’da bulunmaktan dolayı mutluyuz. Organizasyonun  başarılı bir şekilde yapılması için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı konuşmasında; Bu tür organizasyonların  sporcuların hayatlarında kalıcı dostlukların başlangıcı olacağını söyleyerek tüm sporculara başarılar diledi.

Organizasyon ile ilgili konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; Böylesine büyük organizasyonların şehir ekonomisine yaptığı katkıyı vurgulayarak, 9 gün boyunca ilimizde 4000 sporcu antrenör ve hakemi ağırlayacağız. Kick Boks branşında Ömer Faruk Avcı gibi Avrupa Şampiyonu ve 6 tane Milli takım sporcusu İlimiz bünyesinde spor hayatlarını sürdürüyor. Bu büyük organizasyonun İlimizde düzenlenmesindeki katkılarından dolayı başta Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş olmak üzere tüm yetkiliere teşekkür ediyor, organizasyona katılacak tüm sporculara başarı dileklerimle birlikte organizasyonun şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

IMG_3342 IMG_3349 IMG_3354 IMG_3355 IMG_3404 IMG_3407 IMG_3411 IMG_3425 IMG_3452 IMG_3470 IMG_3501

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!