Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığında seçim heyecanı Sakarya’dan başladı.

featured

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığında seçim heyecanı Sakarya’dan başladı.

Selçuk Aydın’a Sakarya’dan tam destek aldı.

Şampiyon boksör Selçuk Aydın geçtiğimiz günlerde Sakarya’ya gelerek Boks milli takım antrenörümüz Ertuğrul Akgün’ü ziyaret etti,Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’na aday olmak için düğmeye basan Milli Boksör Selçuk Aydın, il il gezerken Sakarya’mız ilk durağı olarak Milli Takım antrenörü Ertuğrul Akgün hocasına uğradı.

Şampiyonlar şampiyonu Selçuk Aydın milli takım boks antrenörü Ertuğrul Akgün’le bir araya gelerek Boks Federasyon başkanı olduğunda yapacakları tüm yenilikler açısından yapacağı projelerin neler olacağı hususunda görüş alışverişi yaptı,

Selçuk Aydın Antrenör Ertuğrul Akgün’le yaptığı görüşmede yaptığı açıklamada , “Yıllardır boks camiamızın yaşamış olduğu bazı sorunlar var. Sürekli bunların gündeme gelmesi, haksızlıkların artması, başarı oranının düşmesi vesilesiyle camiamızda bir arayış içerisinde olduğu biliyordum. Bende bu yüzden Adaylığımı erkenden söyledim.

Beni bu federasyon başkan adaylığına layık gören antrenör ve kulüp idarecilerimiz için bu gün onları en güzel bir şekilde temsil edebilmek, sorunlarını daha yakından takip edebilmek için Türkiye’mizin her tarafına ziyaretlerde bulunacağım, Ertuğrul Hocamla gerekli bilgi alış verişte bulundum oda bana her türlü yardımcı olacağını ifade ederek beni onurlandırmış oldu.

Son olarak şunu söyleyebilirim il dışında veya yurt dışında maçlara çıkacak boksörlerin gerek maddi gerekse manevi zorluk çekmemesi için projelerinin olduğunu ifade ederek tüm projelerimiz, Türk boksu için bir milat olacağını. İlerleyen süreçte projelerimizi basınla da paylaşacağını son olarak da Türkiye’de boks sporunun en büyük eksikliği adalet ve ekonomik imkansızlıklardır. Biz bunları sağlamak için buradayız.” İfadesini bulunarak Sakarya’mızdan ayrıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!