Türkiye Bisiklet Şampiyonası Öncesinde Söğütlü’de Toplantı Yapıldı

Türkiye Bisiklet Şampiyonası Öncesinde

Söğütlü’de Toplantı Yapıldı

Sakarya’nın ev sahipliğinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Argon 18 “Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası öncesi Söğütlü’de basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya; Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Söğütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün, Ferizli İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan , yarışma koordinatörü Saniye Sezer ve diğer yöneticiler katıldı.

Söğütlü’de düzenlenecek bisiklet yarış parkurunun Akçakamış yolu olduğu bilgisini veren Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “ Sporcularımız da doğal güzellikleriyle öne çıkan bu parkurdan memnun kalarak ayrılacaklarına inanıyor, tüm sporcular başarılar diliyorum. Ayrıca çocuklarımız için Söğütlü Festival Alanında mini bir bisiklet yarışması düzenlenecektir. 3 Temmuz 2018 Salı günü ilçemizde gerçekleştirilecek Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası Söğütlü etabına ve çocuklarımız için düzenlenen bisiklet etkinliğine herkesi davet ediyoruz.“ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Cumhurbaşkanlığımız himayesinde 2020 yılında yapılacak Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası, akabinde Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın yapmakta olduğu Bisiklet Adası Projesiyle birlikte, Sakarya’da Bisiklet Branşı çok iyi bir ivme yakalayacaktır.  Özellikle Bisiklet branşında Söğütlü Belediye Başkanlığımızın çok önemli katkıları olmuştur. Bisiklet branşına katkılarından dolayı Belediye başkanımız Hüseyin Genç’e çok teşekkür ediyorum. 20 ilden yaklaşık 250 sporcunun katılacağı Türkiye Bisiklet Şampiyonasına katılacak sporculara başarılar diliyorum          “ dedi.

 

ARGON 18 TÜRKİYE YOL  ŞAMPİYONASI  MÜSABAKA PROGRAMI

02 TEMMUZ 2018 (PAZARTESİ)

Toplantı yeri         : Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantı Salonu

Sporcu Kaydı       : 16:00

Teknik Toplantı   : 18:00

03 TEMMUZ 2018 (SALI) – ZAMANA KARŞI

Yer: SÖĞÜTLÜ  FESTİVAL ALANI – AKÇAKAMIŞ YOLU ( 1 TUR 9 KM)

09:00 BÜYÜK ERKEKLER 4 tur 36KM

Akabinde

GENÇ ERKEKLER   2 tur 18 KM

Akabinde

BÜYÜK BAYANLAR 2 tur 18 KM

Akabinde

MASTERLAR  2 tur 18 KM

Not: Zaman Karşı yarışlarında her kulüpten 4 Sporcu start alacaktır.

4 TEMMUZ 2018 (ÇARŞAMBA) Yol Yarışı

Yer : KARAMAN – SAKARYA VALİLİĞİ ÖNÜ  ( 1 TUR 8.60 )

09:00  MASTERLAR             :  7 TUR  toplam: 60.20

09:05 BÜYÜK BAYANLAR    :  7 TUR toplam : 60.20

05 TEMMUZ 2018 (PERŞEMBE) Yol Yarışı

Yer : ESKİ ATATÜRK STADYUMU – TARAKLI

09:00 BÜYÜK ERKEKLER  : 135 KM

15:00 GENÇ ERKEKLER    : 101 KM

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!