Türkiye 2.si olan Görme Engelli Yüzücülerimiz, İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

Türkiye 2.si olan Görme Engelli Yüzücülerimiz, İl Müdürümüzü Ziyaret Etti 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Görme Engelliler Kulüpler Arası Türkiye Yüzme Şampiyonasında kulüp olarak 2. olan Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularını kabul etti.

Sakarya Yüzme Havuzunda düzenlenen ve 52 sporcunun mücadele ettiği yüzme yarışlarında Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü, yarışlarda gösterdiği performansla kulüp olarak Türkiye 2.si olma başarısı gösterdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “İlimizde gerçekleşen Görme Engelliler Kulüpler Arası Türkiye Yüzme Şampiyonası yarışlarını bizzat takip ettim ve bir Sakaryalı olarak sizlerle gurur duydum. Bu başarılar kolay kazanılmıyor. Gösterdiğiniz mücadele ve yaşattığınız sevinçten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sporculardan Aşkın Şentürk de desteklerinden dolayı İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ederek “Bu başarıyı gerçekten çok çalışarak kazandık. Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü olarak Türkiye çapında adımızı duyurduk. Bu başarıyı daha üst seviyelere çıkaracağımıza inancımız tam” dedi.

Ziyarette yer alan sporcular ve dereceleri şu şekilde:

Fedai Özal: 100m. sırtüstü 2.’lik, 400m. serbest, 50m serbest ve 100m. Serbestte 1.’lik

Aşkın Şentürk: 100m. Sırtüstü 3.’lük, 50m. Serbest 2.’lik

Yusuf Durdurmuş: 100m. Kurbağalama 3.’lük

Muhammed Sefa, Yusuf Durdurmuş, Aşkın Şentürk ve Fedai Özal’dan oluşan grup 4x100m. Serbest yarışında 1.’lik kazandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!