Turgutluspor-Sakaryaspor: 0-3

featured

Turgutluspor-Sakaryaspor: 0-3

Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig’in 36’ıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor’u 3-0 mağlup etti. Yeşil Siyahlılar bu galibiyet ile bitime 2 hafta kala play-off biletini garantilemiş oldu.

Sakaryaspor, Misli.com 2.Lig’in 36’ıncı haftasında deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor’u 3-0 mağlup etti. Yeşil Siyahlılar bu galibiyet ile bitime 2 hafta kala play-off biletini garantilemiş oldu . Temsilcimiz Pazar günü kendi sahasında Etimesgut Belediyespor ile 8 Mayıs Cumartesi günü ise Kastamonuspor ile deplasmanda karşılaşarak normal sezonu tamamlayacak. Play-off ilk maçının 12 Mayıs’da olması bekleniyor.

STAT: 7 Eylül

HAKEMLER: Safa Yılmaz, Ozan Bekar,  Murat Erölmez,

TURGUTLUSPOR: Muhammet Taha Tepe, Savaş Polat, Hamit Kulya, Mete Sevinç, Yiğit Utku Gök (Dk68 Sinan Özkara),  Muhammet R. Özdemir (Okan Erdik), Samed Hakan Kılıç, Sinan Büyüksakarya (Dk85 Emre Nasuh), Mithat Yaşar (Dk 68 Muhammet Aslantaş),  Muhammet Beşir, Erkan Süer

T.DİREKTÖR: Abdullah Ercan

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan,  Hakan Aslantaş, Ü.Yasin Arslan, Burak Öksüz,  Canberk Özdemir,  Azad Filiz, Caner Koca (Dk90 Alimcan Menteşe), Oğuzhan Kayar (Dk 76 Hasan Bilal),  Muhammet Reis (Dk90 Berkaycan Değirmencioğlu), Abdülaziz Solmaz (Dk 76 Mehmet Boztepe),  Ali Özgün (Dk 90 Özkan Taştemur)

T.DİREKTÖR: Serdar Bozkurt

GOL: Dk 18 Abdülaziz Solmaz, Dk 78- 86 Hasan Bilal (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!