TURAN MACUNCU DERTLİ Mİ DERTLİ !

featured

TURAN MACUNCU DERTLİ Mİ DERTLİ !

Süper amatör lig takımlarımızdan Kocaalispor genel Kaptanı Turan Macuncu,  Çarşamba günü Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve Sportif Direktör Özcan Kızıltan’ın Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu’na yaptıkları ziyaret esnasında karşılıklı konuşmalarla geçen dert dinleme esnasında alt yapılarla ilgili bir konuşma yapmış ama bu konuşma başkaları tarafından muhatap olarak Sakaryaspor Alt Yapı Genel Koordinatörü Tamer İlaçan’a başka bir şekilde ulaştırılınca ortalık bir anda buz kesiliverdi.

“ ESKİLERE YÖNELİK BENZETMELER ÇAPTTIRILDI “

Konuşmasının çarpıttırılarak iletildiğinden dolayı şikayetçi olan Turan macuncu gazetemizi arayarak sıkıntısını bir açıklama yaparak dile getirdi. “ ben aslında yurt genelinde ve eski zamanlarda meydana gelen sıkıntılardan bahsederken, hatta Recep Çetin örneğini de vererek zamanında alt yapılara futbolcu göndermenin sıkıntılarını dile getirdim. Bu konuşmamı orada bulunan onlarca yönetici arkadaşım da bildiği halde bazı arkadaşların Sakaryaspor Alt Yapı Geanel Koordinatörü adına yapılmış gibi Tamer İlaçan’a anlattıklarını, İlaçan’ın da bu nedenle üzüldüğünü duydum. Yine tekrarlamak zorundayım, ben şu andaki bir alt yapı sorunu ile ilgili konuşmam olmamıştı. Sadece eskilerden bugünlere gelen sıkıntıları dile getirmeye çalıştım. Gerisi ise oralardan menfaatlenmeye çalışan bazı arkadaşların uydurmasından ibarettir. Tamer Hoca’mı severim. Onunla ilgili hiçbir sorunum yoktur. Bunu herkesin bilmesinde de yarar görmekteyim. “ Diyen Turan Macuncu bu açıklama ile de üzüntülerini dile getirmeye çalıştı.

turan-macuncu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!