Tuncayın sucu ne ?

featured

Tuncayın sucu ne ?

Sakaryasporda Tuncay devri bir masal gibi ,bir rüya gibi bitti. Bitişte mutluluk yoktu. Pekala bu gün Sakaryasporun bulunduğu noktaya gelmesinde hedef gösterilen Tuncay bu işin neresinde?  Tuncayın yeteneksizliğine ,acemi oluşuna kafa yorarak değilde, geçmiş defterleri karıştırarak , bugünün başarısızlığının içini doldurmaya çalışalın. İsterseniz önce Büyük adresten başlayalım.

Hani her seferinde biz Sakaryasporun emrindeyiz ,biz Sakaryaspora yardım konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz diyen Zeki insana  doğru kısa bir yolculuk yapalım. Doğrudur yardım yapılıyor. Burada sorun yok. Kime ve kimlere bu yardım nasıl gidiyor ona bakmalı. Son yıllarda görev yapan yönetimlere Zeki insanın yaklaşımına bi bakın bakalım, orada karşınıza ne çıkacak. Geçmişte yardım için rakam telaffuz edenlere ,bu paraları ben bulduktan sonra ben başkanlık yaparım diyen Büyük kurumun başındaki muhterem İsmail Gürsese gelince ne kadar katkı yaptı dersiniz? Bu güne kadar 1,5 Milyon ( Eski parayla 1-5 trilyon ) Duydukki  Gürses Başkan bir o kadarda yeni talepte bulunmuş.

Geçmişe yolculuk yaparken,Selahattin Aydını unutmak olmaz. Sakaryaspor onun döneminde Ercüment Hülakü Coşkundere ile TFF 2 ligini zorlamak adına müthiş bir ilk yarı performansı sergilemişti. Ama eften püften nedenlere bu kardeşlerin yaşam tarzına ters diye,ikinci transfer döneminde  bir çok oyuncu grubuna yol verilmesi sonrası ,o müthiş futbol yürüyüşü ters yüz olurken ,Ercüment hoca gitmiş,Osman Özdemir gelmişti. Yinede o sezonun sonunda  Sakaryaspor TFF 2 lige playof eliyle ulaşmak adına İzmirde final oynadı. Sonu hüsranla biten bu süreçte bana göre Sakaryasporun ipini çeke kişi Düzceli hemşerim Selahattin Aydının tutarsız icraatlarıdır. Süreci bu günlere taşıyacak olursak karşımıza ne çıkar? Sakaryaspora Özcan Kızıltan gibi deneyimli bir teknik adamın Sportif Trektör olduğu yere onun yanında çırak bile olması tartışılabilecek İsmail Çambazı bu takımın başına ,büyük hedefin içine kim soktu? İsmail Gürses.

Bu güne gelene kadar transferleri kim yaptı? İsmail Gürses. 10 Triyonu geçtiği söylenen transfer harcamasını kim yaptı? İsmail Gürses. Devre arası operasyonunu kim yaptı İsmail Gürses. Nereye el atsak ,hanki taşı kaldırsak altından gördüğünüz gibi Gürses başkan çıkıyor. Devam edelim Tuncay Şanlıyı bu takımın başına kim getirdi? İsmail Gürses.Hemen devam edelim Tuncay şanlı bu takımın başına gelmek için ısrarcı olmadı,onu illada Sakaryasporun başına sen geleceksin diyen,ısrarcı olan kişinin adıda  İsmail Gürses. ( Bu konuda Tuncaya bedavadan yüklenmişiz)Bitmedi Ekrem karaberber tesislerine yollanan Talha ve Ferhat operasyonunun isim babasıda İsmail Gürses olduğu bilgileri ,iddalar eşliğinde bizim evin kapısını çaldı. Gelelim final yorumuna .

Tuncay şanlı bir yanlış tercihti ama ,sucun büyüğü onu aşar. Bu günki ayrılık gecikmeli ayrılıktırda öncesi varmış bu işin. Ankaradaki Adliye yenilgisi sonrasıda Tuncayı istifa ettiği ama kabul edilmediği bilgileri önemli bir not olarak elimize tutuşturuldu. Özetle büyük hayallerle çıkılan yolculuk bu günlerin eseri değildir. Tuncay Şanlı üzerinden hiç kimse geçmişte yaşananları ,geçmişten ders almadan Sakaryasporun paralarını kontenjan cenneti içinde gezen oyuncuı gruplarına tağıtan günün asıl suçlusu İsmail Gürsesi bir kenara itemez. . Ben bunu bilir bunu söylerim. Geçmişten ders almayı beceremeyenler ,yeni yüzlere kapıları kapatıp öyle veya bu şekilde eski yüzlerin sevimliliğine kapılıp, Sakaryaspor koltuğunda görev yapmaya niyetli ,cebinden kaynak yaratmaya çalışanlara kapı kapatanlarada bu başarısızlıktan pay uzatıp Osman Özdemire başarılar dileyelim. Umarım Sakaryaspora ikinci gelişi ona ve Sakaryaspora mutluluk getirir. Dünün üstünü ben böyle örterek üşümemesi için örttüm.. Eksik varsa siz tamamlayın lütfen.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!