TUNCAY ŞANLI VE EKİBİ İMZALADI

TUNCAY ŞANLI VE EKİBİ İMZALADI

Sakaryaspor’un teknik direktörlük görevine getirdiği Sakaryalı eski futbolcu Tuncay Şanlı, imza töreninde yaptığı açıklamada, ‘Tecrübemiz olabiliriz ama yüreğimiz var’ dedi

GÜRSES ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Ligde son 3 haftada 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Sakaryaspor’da Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz ile yollar ayrılmıştı. Yeşil siyahlılar büyük bir sürprize imza atarak kulübün eski futbolcusu Sakaryalı Tuncay Şanlı’yı teknik direktörlüğe getirdi. Tuncay Şanlı ve yardımcıları Mehmet Aurelio ile Mohammed Ali Kurtuluş Rüstemler Tesislerinde düzenlenen tören ile sözleşme imzaladı. Eski Kulüp Başkanları, yöneticiler, Eski futbolcular, altyapı futbolcuları, taraftarlar ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı imza töreninde Kulüp Başkanı İsmail Gürses önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Gürses, yeni forma sponsorunu da açıkladı.

“BAŞARI İÇİN KALICI İSTİKRAR GEREKİYOR “

“Zor bir 3 hafta geçirdik. Bir el değmesi gerekiyordu. Kongrede de söyledik bizim önceciliğimiz kurumsallaşma. Bu 7 yılın sonunda Sakaryaspor’da Bayern Münih’te olduğu gibi, futbolu bilen eski futbolcularımız tarafından yönetilecektir. Benim ve yönetim kurulu arkadaşlarımız sistemi kurmak, gelir kaynaklarını kalıcı hale getirmek, üye ve taraftar sayısını çoğaltmaktır. Kalıcı başarı için de istikrar gerekiyor. Arsenal’de Wegner, Manchester Ünited’ta Ferguson, 10. yılının sonunda şampiyon olmuştur.

TUNCAY ŞANLI TERCİHİ Bir tercih yapmamız gerekiyordu. Tercihimizi kariyerli isimlerle de yapabilirdik. Yerel basında ve taraftarlarımız arasında eleştiriler oldu. Bugün Guardiola, Zidane, İbrahim Üzülmez’in başarılarını herkes biliyor. Bu kardeşimizde Sakarya’da doğdu. Ben bu riski göze aldım, Tuncay kardeşim de göze aldı. Yola koyuldu. Hodri meydan! Göğsümüzde reklam yoktu. Forma sponsoru olarak Özgüllü firması ile ön yüze Orhangazi maçından itibaren onunla çıkacağız.

TUNCAY ŞANLI : “ YÜREĞİMİZ VAR “

Tuncay Şanlı ise şu ifadelerini kullandı: “Tecrübesiz olabiliriz ama bizim yüreğimiz var. Biz Sakaryalıyız. Sakarya’nın yüreği her yerde farklıdır. Ben profesyonellikte ilk imzamı buraya atmıştım. Şimdi de teknik adamlıkta tekrar buradayım. İmzamı atıyorum. Yüreğimiz ortaya koyuyorum ekibimle beraber. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda hep beraber başarıya gideceğiz.” Konuşmaların ardından imzalar atılırken, altyapı futbolcuları yeni teknik direktör Tuncay Şanlı ile fotoğraf çekilmek için sıraya girdi.

tuncat-imza-1 tuncat-imza-2 tuncat-imza-3 tuncat-imza-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!