TÜM HESAPLAR GALİBİYET ÜZERİNE

featured

TÜM HESAPLAR GALİBİYET ÜZERİNE

Sakaryaspor, pazar gün saat 19.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Galibiyete kilitlenen yeşil-siyahlılar puan kaybı istemiyor.

MUHTEMEL KADRO BELİRLENDİ

Sakaryaspor ligde dokuzuncu sınavına hazır. Bugün kendi saha ve seyircisi önünde Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-siyahlılar maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamladı. Nazilli karşısında sakat olan Canberk Özdemir ile ameliyat olan Ramazan Sal forma giyemeyecek. Lig’de zirvenin 5 puan gerisinde olan Sakaryaspor, Nazilli’yi yenip haftayı kayıpsız kapatmak istiyor. Tüm hesaplarını galibiyet üzerine kuran Teknik Direktör Osman Özdemir’in Nazilli karşısına Ercüment Kafkasyalı, Tufan Kelleci, Hakkı Can aksu, Burak Bekaroğlu, Yasir Subaşı, Ramazan Çevik, Beykan Şimşek, Murat Akın, Talha Mayhoş, Ferhat Yazgan ve Coşkun Yılmaz’dan oluşan 11’le çıkması bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!