TÜFAD’IN EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

featured

TÜFAD’IN EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

TFF ile TÜFAD işbirliğiyle AKM Salonu’nda Çocuk Koruma Programı dahilinde eğitim semineri yapıldı.  Gülhan Gündüz Şişman’ın sunumu ile gerçekleşen seminere katılım beklenenin altında kaldı. Sabah Şişman ve öğleden sonra İsmail Demirtaş’ın verdiği eğitim seminerine ilgi beklenenin altında kaldı.

 

İLGİ FAZLA OLMADI

AKM Salonu’nun ev sahipliğinde TFF ile TÜFAD işbirliğiyle Çocuk Koruma Programı eğitim semineri yapıldı. Gülhan Gündüz Şişman’ın sunumu ile gerçekleşen seminere ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz, Yardımcı Antrenörü İsmail Öz ve Futbol Şube Sorumlusu Alpaslan Gürses katılırken, ilgi beklenenin altında kaldı.

FOTO: Seminere Cem Cambaz ve yardımcısı İsmail Öz katıldı

İLAÇAN’DAN SİTEM

Şişman’ın sunumu sonrası İsmail Demirtaş, değişen kurallarla ilgili katılımcılara bilgiler verdi. Katılanlara teşekkür eden TÜFAD Başkanı Tamer İlaçan, “Eğitim seminerimize katılımın daha fazla olmasını beklerdik. Böyle seminerleri kaçırmamak gerekiyor. Gençlerimiz için böyle eğitimler son derece önemli. Yine de güzel bir organizasyon oldu. Gülhan Gündüz Şişman ve İsmail Demirtaş hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

FOTO: İlacan seminere katılmayanlara sitemde bulundu

ÇOK ÖNEMLİ KONULARDA  BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

Türkiye Futbol Federasyonu ile Sakarya Tüfad il Başkanlığının birlikte organize ettikleri “ Spor ve Alt Yapıda Esenlik ve Güvenlik “ isimli semineri Akm’de gerçekleşti. Saat 10.00’da başlayan seminerin sunumunu Çocuk İstismarı Soruşturma Uzmanı Gülhan Şişman yaptı. Yaklaşık 2 Saat süren seminerin açılış konuşmasını Tüfad Sakarya İl Başkanı Tamer İlaçan yaptı. İlaçan kısa süren konuşmasında salonda hazır bulunan antrenörlere geldikleri için teşekkür ederken, gelmeyenlere de bir ince sitemde bulundu.

 

ANLAMLI SEMİNER

Seminerin sunumunu yapan Türkiye Futbol Federasyonu Çocuk İstismarı Soruşturma Uzmanı Gülhan Şişman 0-18 Yaş arasında spor yapanların “ çocuk “ kapsamında işlem gördüklerini ve bu nedenle de hassas bir durum karşısında bulunan onları çalıştıran antrenörlerin bu gençlere nasıl davranmaları gerektiğini, bu yaş gruplarının olumlu ve de olumsuz davranış biçimleri karşısında nasıl tedbirler alınması gerektiği hususunda slayt gösterisi eşliğinde ve çok güzel bir anlatımla uzun uzun bilgiler verdi. Çocuk yaştaki sporcuların antrenörelerine ve ailelerine karşı nasıl davrandıklarını anlatan Gülhan Şişman genellikle çocuk taciz ve istismarları hakkında geniş bilgiler verdi.

DEĞİŞEN KURALLAR DUDAK UÇURTTU !

2016-2017 Sezonu itibariyle Fifa tarafından değiştirilen ve bu sezon itibariyle uygulanmasına başlanılan yeni kuralları öğle sonrası seminerinde Sakarya Hakem Eğitimcisi İsmail demirtaş video görüntüleri eşliğinde anlattı. Salonda bulunan antrenörler bu değişiklikleri gördükçe ve dinledikçe “ kurallardan bazıları amma da değişmiş “ demekten geri kalmadı. İsmail demirtaş’ın sunumunu yaptığı seminerde zaman zaman karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunan antrenörler, seminer sonunda Tüfad İl Başkanı Tamer İlaçan’a bu semineri gerçekleştirdiğinden dolayı teşekkür ederek sunumcularla birlikte seminerin anısına toplu olarak fotoğraf çektirdiler.  HABER VE FOTOLAR  : Sırrı ŞANLI

 

seminer-1 seminer-2

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!