Tüm Futbolsever ve İlgili Makamların Dikkatine!

featured

Tüm Futbolsever ve İlgili Makamların Dikkatine!

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’nde yer alan Kireçburnu Spor Kulübü olarak ligimizde yer alan üst düzey takımların bir çoğuna oyuncu katkısı sağlamış, altyapıya önem vermiş ve iyi ilişkiler kurmaya özen göstermiş bir camia olduğumuzu yinelemek isteriz.

İyi ilişkiler ile kadın futbolunun önemli bir noktaya gelmesinde önemli rol oynamakla birlikte ligimizin profesyonel statüde olmasını savunmayı sürdürmekle birlikte adaletli bir sürecin bir an önce transfer sürecine dahil olması için verdiğimiz savaştan vazgeçmeyeceğiz.

2021/2022 sezonunda kadromuzda yer alan Selin Sivrikaya, Gül Eroğlu, Büşra Taşkın ve Cynthia Onyedikachi Aku usülsüz bir şekilde ve kulübümüzden izin almadan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı tarafından antrenmana çıkarılmıştır.

Kulüp olarak geçtiğimiz dönemde iyi ilişkiler kurduğumuz adı geçen kulüp ve yöneticisinin mesnetsiz, gayrı resmi ve amatörce bu tavrını şiddetle kınıyoruz. Bilinmesini isteriz ki bu zamana kadar bizden istenen her sporcu için (eğer oyuncunun rızası var ise) kulüplere yardımcı olunmuştur ve kolaylıklar sağlanmıştur.

Bugün itibari ile sporcularımızın düzenli olarak adı geçen kulüple antrenmana çıkması üzerinden neredeyse 1 ay geçmiştir ve herhangi bir temas tarafımıza sağlanmamıştır.

Kireçburnu camiası olarak bu durumdan şikayetçi olmakla birlikte 3 iş günü içerisinde adı geçen sporcuların bonservis bedellerinin TFF’nin ilgili hesabına yatırılmaması durumunda elimizde olan kanıt ve deliller ile önce ilgili belediye sonrasında yetkili mahkemeye başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.

Kireçburnu Spor Kulübü’nü küçük düşürmek kimsenin haddi olmadığı gibi bugüne kadar göstermiş olduğumuz yapıcı ve sabırlı tutumumuzun sona erdiğini gereğini yapmaktan geri durmayacağımızı belirtmek isteriz.

Kireçburnu Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!