TRT Spor yorumcusu Ülgen’den Hayrettinspor’a ziyaret..

featured

TRT Spor yorumcusu Ülgen’den Hayrettinspor’a ziyaret..

TRT Spor yorumcusu Türk futbolunun duayen isimlerinden Hayri Ülgen Sakarya 1. Amatör Küme de mücadele edene Hayrettinspr’a özel ziyaret..

TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen,  iş adamı Emin Aslan’ın misafiri olarak geldiği Hayrettin Mahallesin de Hayrettinspor kulüp başkanı Eyüp Dönmez, yöneticiler, antrenör, futbolcular , gençler ve muhtarlar ile bir araya geldi.

Ünlü Spor yorumcusu Ülgen Hayrettinspor’u tebrik etti..

Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele den Hayrettinspor hakkında yöneticiler  ve futbolculardan bilgi alan TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen, antrenman ile futbol sahası olmamasına rağmen, geçtiğimiz sezon kısıtlı imkanlara rağmen play-off oynayıp başarı elde eden Hayrettinsporu tebrik ederek ” Bu kadar imkansızlıklar içinde alınan başarı beni şaşırttı sizleri tebrik ediyorum ” dedi.

Ülgen Hayrettinspor’un maçlarını izlemeye geleceği sözünü verdi..

Amatör  kulüplerin sorunlarının da dile getirildiği ziyarette,  TRT Spor yorumcusu 2018-2019 sezonun da fırsat buldukça Hayrettinspor’un karşılaşmalarını izlemeye geleceğini ve destekleyeceğini ifade etti.

Dönmez, “Bu sende hedef Süper Amatör. Başkan Cevat Keser’e güvenimiz tamdır..”

Hayrettinspor Kulüp Başkanı Eyüp Dönmez ,  geçtiğimiz sezon amatör kümede play off oynadıklarını ifade ederek ” Amacımız bu sezonda aynı başarıyı gösterip Süper Amatör lige adımızı yazdırmak.  Kulübümüzde, yönetici, antrenör, futbolcu ve taraftarlarımız ile birlik beraberlik içinde olup, bir aile ortamı yaratmak istiyoruz.  Hayrettinspor’a  futbol ve antrenman sahası yapılması için Belediye Başkanımız Cevat Keser gerekli çalışmaları yapıyor. Hayrettinspor camiası olarak Başkanımız Cevat Keser’e spora verdiği destek ten ve  hizmetlerinden dolayı güvenimiz tamdır ” dedi.

TRT Spor yorumcusu Ülgen den Başkan Keser’e teşekkür..

TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen Belediye Başkanı Keser’in  spor’a destek vermesinin amatör spor kulüpleri açısından büyük şans olduğunu ifa ederek,  Başkan Keser’e teşekkür etti.

Futbolun, Hayrettin , Pınarlı, Bacı Mahalleleri ile Pamukova İlçesinin konuşulduğu ziyarette, Hayrettinspor Kulüp Başkanı Eyüp Dönmez ile Pınarlı Muhtarı Özcan Tufan TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen’e, mahallelerinde yetişen meyvelerden ikram ettiler.

Ziyaret sonrası Hayrettisporlular ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Hayri Ülgen’e daha sonra mahalledeki meyve ve seze bahçeleri gezdirildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!