TRT Spor yorumcusu Ülgen Pamukova da tribündeydi

TRT Spor yorumcusu Ülgen Pamukova da tribündeydi

TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen hafta sonu Hayrettinspor, Akyazıakınspor 1.Amatör Küme mücadelesini tribünde taraftarlar ile beraber izledi, maç sonu ayva bahçelerini gezip Pamukova ayvasına hayran kaldı..

TRT Spor yorumcusu duayen gazeteci Hayri Ülgen hafta sonu Pamukova Atatürk Stadında oynan Hayrettinspor, Akyazıakınspor karşılaşmasını tribünde taraftarlar ile birlikte izlerken, Hayrettinspor taraftarları tribünlere “ Hoş geldin Baba Hayri “ pankartı astılar.

Karşılaşma öncesi Hayrettin Mahallesinde İş adamı Emin Arslan Hayrettinsporlu futbolcu, teknik heyet ve Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ile kahvaltıda buluşan  duayen gazeteci Hayri Ülgen daha sonra Hayrettin, Bacı Mahallelerinde ayva bahçelerini gezip ayva hasadını yerinde gördü.

Pamukova’daki ayva bahçelerine ve Pamukova ayvasının lezzetine hayran kalan Hayri Ülgen, bölgenin meyve üretiminde ilk sırada yer alan Pamukova’nın  lezzetli ayvası ile dünyaya tanıtılması gerektiğini ifade ederek, fırsat buldukça Pamukova’yı ziyaret edeceğini ifade etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!