Toçoğlu’ndan Sakaryaspor’a loca desteği

Toçoğlu’ndan Sakaryaspor’a loca desteği

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 200 bin TL’ye loca satın alarak Sakaryaspor’a bir destek daha sağladı. Başkan Toçoğlu, “İnşallah bu yıl Sakaryasporumuzun şampiyonluk yılı olacak. Biz takımımıza güveniyoruz” dedi. Toçoğlu, iş dünyasına, Sivil Toplum Kuruluşları’na ve taraftarlara da Sakaryaspor’un etrafında kenetlenmeye ve kombine ile loca desteği çağrısında bulundu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Sakaryaspor’a bir destek daha sağladı. Sakaryaspor Atatürk Stadyumu’ndan 200 bin TL’ye loca satın alan Başkan Toçoğlu, “İnşallah bu yıl Sakaryasporumuzun şampiyonluk yılı olacak. Biz takımımıza güveniyoruz” dedi. Toçoğlu, iş dünyasına, Sivil Toplum Kuruluşları;’na ve taraftarlara da seslenerek takımın yanında olmaya davet etti. Toçoğlu, “Yeni bir sezon ve yeni hedeflerle yola çıktık. Sakaryasporumuza bu süreçte destek olmak çok önemli. Takımımızı yalnız bırakmamak için loca ve kombinelere ilgi gösterilmesini istedi. Başkan Toçoğlu, desteklerinin devam edeceğini de ifade etti.

DCIM100MEDIADJI_0029.JPG
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!