TOÇOĞLU’NDAN MUTLU EDEN ZİYARET

featured

TOÇOĞLU’NDAN MUTLU EDEN ZİYARET

Sakarya Amatör sporuna büyük desteklerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti.

BAŞKAN ZIMBA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Saat 11.30’da başlayan ziyarette Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba Başkan Toçoğlu’nu yanında Askf Genel  Sekreteri Neşet Çakır, yöneticiler Mustafa Kovar, Ahmet Silahçı, Recep Odabaş, Başkan Vekili Cevat Ekşi, Uğur Kobaş, Mustafa Yavuz ve  konuk spor kulüpleri yöneticileri ile birlikte Amatör Evi önünde karşıladı. Daha sonra Başkanlık odasına geçildi. Başkan Toçoğlu’na ziyareti nedeniyle teşekkür konuşması ile başlayan Askf Başkanı Yaşar Zımba daha sonra konuşmasını Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu’nun gecmiş bir yıllık hizmetleri dönemindeki icraatları ve yaşanan sıkıntılar konusunda ıçık açık bilgiler verdi. Konuşmanın sonunda ise Sakarya amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba amatör spora katkılarından dolayı Başkan Toçoğlu’na çiçek takdim etti.

TOÇOĞLU “ AMATÖR SPORUN DAİMA DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ “

Daha sonra ziyareti ile ilgili bir konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yapılan çalışmalardan dolayı Askf Başkanı Yaşar Zımba ve yönetimine teşekkür etti ve daha önceden de olduğu gibi bundan sonra da amatör sporun daima destekçisi olacaklarını söyledi. Son zamanlarda yaşanan olaylardan sıkıntı duyduklarını söyleyen Başkan Tozoğlu “ gençlerimizi bu nedenle spora itmeliyiz. Onları kaybetmemek için spor yaptırmalıyız. Bizler de bu nedenle her konuda amatör sporun destekçisi olmaya devam edeceğiz “ Diye konuştu.

KULÜPLER SIKINTILARINI DİLE GETİRDİLER

Toçoğlu’nun konuşmasından  sonra kulüp temsilcilerini sorunlarını anlattılar. Hızırtepe Yeniözenspor Kulüp Başkanı Bedri Aslan, Karapürçekspor adına Ali İhsan Tarım, Yıldırımspor Kulüp Başkanı Kemal Pekin ve Harmanlıkspor Teknik Sorumlusu Tevfik Tetik tek tek sorunlarını dile getirirlerken yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı da Başkan Toçoğlu’na teşekkür ettiler.

BAŞKAN TOÇOĞLU ÇOK SAMİMİ KONUŞTU

Yapılan konuşmalardan sonra Başkan Toçoğlu anlatılanlar karşısında açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu “ sıkıntıları anlıyorum. Bu sıkıntıları Askf yönetimine bildirmeniz, Askf de bu sıkıntıları tespit edip bize sunması lazım. Yoksa birebir bana geldiğinde ben araya girenler nedeniyle veya bize yakın olanlar nedeniyle onları tercih eder ve yanlış yaparım. Bu nedenledir ki kulüpler Askf yönetimine sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını bildirirlerse, biz de bize teklif edilen sorunları elimizden geldiğince halletmeye çalışırız. Ben tekrar söylüyorum daha önce de olduğu gibi bundan sonra da amatör spor kulüplerinin destekçisi olmaya devam edeceğim “ Dedi. Bu konuşmaların sonunda sohbete geçildi ve Askf ve amatör spor kulüpleri açısından çok önemli toplantı sona erdi.Toplantıdan sonra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile ziyarette bulunan Askf yöneticileri ve spor kulüpleri temsilcileri birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

img_5554 img_5559 img_5570 img_5584 img_5586 img_5589 toplu-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!