Toçoğlu’na Yenikent’ten hizmet teşekkürü

Toçoğlu’na Yenikent’ten hizmet teşekkürü

“Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası ile rüyalar gerçekleşti”

Yenikentliler Derneği ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Yeşillikler içerisinde yeni yaşam ve spor alanını bölgeye hediye ettik. İnşallah Yenikent bölgemize yatırımlarımız devam edecek. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” derken; Dernek Başkanı Fikri Arslan, “Yenikent mahallemizi bir dünya markası yaptınız. Rüyalarımızı gerçekleştirdiniz. Teşekkür ederiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikentliler Derneği ile bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Yenikentliler Derneği Başkanı Fikri Arslan, Korucuk Mahalle Muhtarı Cüneyt Ulu, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sakinleri yer aldı. Yenikentliler Derneği Üyeleri Başkan Toçoğlu’na Yenikent bölgesinde gerçekleştirdiği yatırımlardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Dünya markası

Yenikentliler Derneği Başkanı Fikri Arslan, “1999 depreminden sonra Yenikent’te yeni bir Adapazarı kuruldu. Tabii ki yeni yerleşim yerine adapte olmak orada yaşamak ve problem çözmek zor oldu. Zor günler geçirdik ama Adapazarı’nın geleceği Yenikent’ti. Biz depremin unutulmasını istemiyoruz. Başkanımız Zeki Toçoğlu da her zaman deprem gerçeğini vurguluyor. İlk günden beri bölgemize sunmuş olduğu hizmetten dolayı Başkan Toçoğlu’na 80 bin Yenikentli adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok kısa sürede Ayçiçeği Bisiklet Vadisini bölgemize kazandırdınız. Mahallemizi bir dünya markası yaptınız. Rüyalarımızı gerçekleştirdiniz. Teşekkür ederiz” dedi.

 

Yenikent’e değer katan yatırımlar

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Zahmetleriniz için teşekkür ederim. İşimiz halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek. 1999 depreminin üzerinden yaklaşık 20 yıl geçti. Her 30 yılda Sakarya büyük depremle karşılaşıyor. Hamdolsun depreme yönelik hazırlıklarımızı gerçekleştiriyoruz. Yenikent bölgemiz yatırımlarımızla her geçen gün gelişiyor. Hamdolsun hemşehrilerimizin de memnuniyetleri bizleri sevindiriyor” dedi.

 

Yeni yüzme havuzu

Toçoğlu, “Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası’nı kısa süre içerisinde hizmete sunduk. Dünya Şampiyonası’na burada ev sahipliği yapacağız. Aynı zamanda yeşil alanlar ailelerimizin, çocuklarımızın keyifle vakitler geçirmesine olanak sunacak. Bölgeye bir de yüzme havuzu kazandıracağız. İlk olarak Ayçiçeği Vadisi’nde yapma fikri vardı. Şimdi farklı bir yer üzerinde çalışıyoruz. Korucuk bölgesinde 25 dönümlük bir arazi var. Değerlendirmelerimiz sürüyor. İnşallah bölge için en güzelini hayata geçireceğiz” dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!