Toçoğlu ve Topaca ailelerinin mutlu günü

Toçoğlu ve Topaca ailelerinin mutlu günü

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu ve eşi Gönül Toçoğlu’nun oğulları Gani Toçoğlu ile Ankara Valisi Ercan Topaca ve eşi Ayşe Sevim Topaca’nın kızları Merve Topaca çok sayıda davetlinin katıldığı törenle dünya evine girdi. Meclis Başkanı Binali Yıldırım, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve eşi Gönül Toçoğlu’nun oğulları Gani Toçoğlu ile Ankara Valisi Ercan Topaca ve eşi Ayşe Sevim Topaca’nın kızı Merve Topaca dünya evine girdi. Reisoğlu Tesisleri’nde düzenlenen düğün törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, valiler, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanları, kaymakamlar, bürokratlar, il ve ilçe başkanları, siyaset, eğitim ve iş dünyasından isimler, esnaf temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı. Toçoğlu ve Topaca aileleri misafirlerini kapıda karşıladılar. Ankara Hacı Bayram Veli Cami İmam Hatibi Ahmet Karalı tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğün töreni, çiftin nikahının kıyılmasıyla devam etti. Çiftin nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından kıyılırken, nikah şahitliklerini ise TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı.

 

Mutluluklar paylaşarak artacak

Törende bir konuşma gerçekleştiren TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Kendi isteğinizle, samimiyetle, sevgiyle, sadakatle bir ömür boyu bu birlikteliği sürdüreceksiniz. En zor gününüz, en kötü gününüz bugün ki gibi olur inşallah. Çok güzel günleriniz olacak. Mutlulukları paylaşıp artıracaksınız. Zorlukları da paylaşıp azaltacaksınız. Bir ömür boyu sevgiyle, saygıyla, sadakatle ve samimiyetle bu yolculuğu sürdüreceksiniz” diye konuştu.

 

Bahtları açık olsun

Yıldırım, “İnşallah mutluluğunuz daim olur. Evlatlarımızın tahtını bizler yapabiliriz ama bahtını yapamayız. Rabbim bu iki gencimiz Merve ile Gani’nin bahtını açık eylesin. Rabbim bu gençlere ülkemizi, milletimizi seven evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin. Ben buraya yeni bir dede olmuş şahit olarak da geldim. Bugün torunumuz dünyaya geldi. Rabbim bütün evlatlarımızın bahtını açık eylesin.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!