TOÇOĞLU: “SAKARYASPOR BU SEZON ŞAMPİYON OLACAK”

featured

TOÇOĞLU: “SAKARYASPOR BU SEZON ŞAMPİYON OLACAK”

Sakaryaspor yönetiminin ziyaretinde konuşan SBB Başkanı Zeki Toçoğlu ve Kulüp Başkanı İsmail Gürses, tek hedefin şampiyonluk olduğunu belirterek aynı cümleyi kullandı: “SAKARYASPOR BU SEZON ŞAMPİYON OLACAK”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Takımın yeni teknik patronu İsmail Cem Cambaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette gündem Sakaryaspor oldu. Yapılan kongre sonrası Sakaryaspor yönetimini devralan İsmail Gürses ve ekibine yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, bu sezon tek hedefin şampiyonluk olduğunu ilan etti.

YÖNETİMİN YANINDAYIZ

Kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor kongresi demokrasi şölenine sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak takımın borç yükünü hafifletmemiz, transferi açmamız, bu konuda gerekli maddi ve manevi desteği bulmamız Sakaryaspor’u yönetme iddiasında olan arkadaşlarımız için büyük bir kazanç oldu. Biz bundan gayet memnunuz. Çünkü önemli olan tek gerçek: Sakaryaspor’dur. Biz bu takımın hak etmediği bir yerde olduğunu zaten sürekli söylüyoruz. Sakaryaspour’u eski başarılı günlerine döndürmek hepimizin ortak arzusu. Şimdi daha önceki dönemlerde de Sakaryaspor’u yönetmiş bir ekip olarak karşımızdasınız. Sizin tecrübeniz; bizim ve şehrin de destekleriyle şampiyonluğu Sakarya’ya kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!