Toçoğlu Olgunlar Turnuvasında

featured

Toçoğlu Olgunlar Turnuvasında

Başkan Toçoğlu, kıyasıya rekabete sahne olan Olgunlar Futbol Turnuvasında 37’inci akşam maçlarını tribünden takip etti. Toçoğlu maçlar sonunda sportmenliklerinden ötürü tüm futbolcuları tebrik etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 28. Olgunlar Futbol Turnuvasında 37’inci akşam maçları için tribündeki yerini aldı. Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi bünyesindeki mini futbol sahasında oynanan maçlar öncesinde turnuvayı yakından takip eden vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, daha sonra maça çıkacak ekiplere başarı dileklerini iletti.

 

Başkan Toçoğlu’ndan Tebrik

Başkan Toçoğlu’nun takip ettiği ilk maçta Toy Aydınlatma Seyidoğulları Kuruyemişi 8-3 mağlup ederken; günün ikinci maçında Sapanca 1837 Mido Botanik, normal süresi 3-3’lük beraberlikle sonlanan maçta Emre Demircioğlu İnşaatı penaltılar sonucunda turnuva dışında bıraktı. Toçoğlu müsabakaların ardından tüm futbolcuları ve teknik heyetleri tebrik etti.

zeki olgunlarda

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!