Toçoğlu Antalya’dan şampiyonluk sözü aldı

featured

Toçoğlu Antalya’dan şampiyonluk sözü aldı

Antalya’daki hazırlık kampında Sakaryaspor’u yalnız bırakmayan Başkan Toçoğlu, yeşil siyahlı camianın şampiyonluk için kenetlendiğini söyleyerek, “İnşallah sezon sonu şampiyonluk kupası kaldıracak, Demokrasi Meydanı’nda birlikte bu başarıyı kutlayacağız. Sakaryaspor’un Antalya kampından sizlere selam ve başarı sözü getirdim” yorumunda bulundu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ligin 2. yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Sakaryaspor kafilesini takımın kamp yaptığı otelde yalnız bırakmadı. Kulüp Başkanı İsmail Gürses, teknik heyet ve sporcular ile gerçekleştirdiği Antalya temasları hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, takipçileri ile şu mesajları paylaştı;

 

Başarı için elimizi taşın altına koyduk

“Büyükşehir Belediyesi olarak, uzun bir süre ciddi sıkıntılar yaşayan Sakaryasporumuzun başarısı için elimizi taşın altına koyduk. Bu kapsamda Sakaryaspor’un borçlarının ödenmesi, transferin açılması, sorunların çözümü için çaba sarf ettik. Sakaryaspor’un şampiyon olup üst liglere çıkması için yönetimlerin yanında olduk, destek sağladık. Bu sene iyi bir takım kuruldu. Bu kadronun şampiyon olmaması için hiçbir neden yok.”

 

Şampiyonluk kupasını kaldıracağız

“Antalya kampını ziyaret ederek, idarecilerimizle, teknik heyetle, sporcularla görüşme imkânı bulduk. Şehrimizin beklentilerini aktardım. Gördüğüm kadarıyla Sakaryaspor camiası başarı için kenetlenmiş. İnşallah sezon sonu şampiyonluk kupası kaldıracak, Demokrasi Meydanı’nda birlikte bu başarıyı kutlayacağız. Sakaryaspor’un Antalya kampından sizlere selam ve başarı sözü getirdim.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!