TKF Başkanı Aslan Abid Uğuz Sakarya’da..

featured
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, SUBÜ Spor bilimleri fakültesi tarafından sporda yöneticilik konusunun işlendiği söyleşi programına katılmak için geldiği Sakarya’da, İl Emniyet Müdürümüz, TKF Yönetim kurulu üyesi Fatih Kaya ev sahipliğinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyaretler kapsamında Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzaoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Spor Yöneticiliği bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Kolayiş, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve FİM Superbike Dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu ile görüşmeler yapıldı.
Öğretim görevlisi Esra Sınırcı Atış moderatörlüğünde Spor bilimleri fakültesinde yapılan söyleşi Programında öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Uğuz, deneyimlerini öğrenciler ile paylaştı. Başkan Uğuz, SUBÜ Rektörü tarafından Balıkesir’de yapılan üniversiteler arası Türkiye şampiyonasında dereceye giren öğrenci sporcular için yapılan törene de katılarak sporcuları tebrik etti.
Avrupa Dünya Hakem kurul üyesi ve Olimpiyat Hakemi Uğur Kobaş “Karate il Temsilcisi Hikmet Şaha ile eşlik ettiğimiz ve Çok yoğun geçen bir gün sonunda  başarı ile yapılan planlamalar neticesinde hiç bir aksaklık olmadan programlar sona ererken, Başarılı ev sahipliğinden dolayı il Emniyet Müdürümüz Fatih Kaya’ya, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzaoğlu’na teşekkür ediyorum., dedi
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!