Teşekkür

featured

Teşekkür

8 Haziran akşamı Karasuda geçirdiğim kaza anında ve sonrasında  beni telefonla ve de evime gelerek ziyaret eden  dostlara ,yakınlarıma ,sevdiklerime ,kaza anında yakın ilgisini esirgemeyenlere yaşama tutunduğum şu günlerde teşekkür etme gereği hissettim. Bu süreç içinde Hastaneye gelerek vede telefonla bana ulaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluna, Adapazarı Belediye Başkan yardımcılarından Rıdvan Sezere, Gazetemiz İmtiyaz sahibi Adnan Yüksele , Erenler CHP İlce Başkanı Mustafa Cınara, Hüseyin Kurta, Erenlerspor  kulüp Başkanı Tacettin Öztürke, ASKF Başkanı Yaşar Zımbaya ,yönetim kurulu üyesi İbrahim Nalbanta, Sakaryaspor eski Başkanlarından Vedat yaşlıcaya, kaza anında karasuda yanımda olan karasulu dostlarım , Cafer Erdoğana ,Karasu Haber sahibi Cihan Ersöze , İHK Üyesi İsmail Demirtaşa ,TFFHGD Başkanı Özgür Aygüne , bu süreçte hep yanımda olan Harmanlıkspor Teknik sorumlusu Tevfik tetik e, Sportif 54 sorumlusu Ömer Sarıcaya,kaza anında tıbbi müdahalede bulunarak yaşama tutunmama katkı yapan  Yenikent Devlet Hastanesi   Beyin ve Sinir Hastalıkları uzmanı Operetör Dr. İlker Aksu ya  ,Hastanede çalışanı Okan Malcıya yakın ilgi ve alakalarından ötürü  çok teşekkür ederim.

Özel Teşşekür

İnsan özel günlerde ,geçirdiği bir kaza anında yanıbaşında olan çok özel dostlarını unutabiliyor. Geçirdiği elim kaza sonrası yayınladığım teşekkürdede böyle oldu. Benim için çok özel dost,çok özel dava arkadaşım kardeşim Ergün Özkan Karamana yanıbaşımdaydı herkesten önce açile geldiğim an . Unuttum be Ergün.Ama şunu bil sen benim için unutulacak bir dost değilsin. O yüzdende sana geçikmelide olsa özel teşekkür gönderiyorum.

Not .Bu süreçte  telefonla ,mesaj yoluyla bana ulaşan ve geçmiş olsun dilekleri ile bana  moral veren ,Sıçak dostluklarını hissettiğim herkese bir kez daha teşekkür ederim. Nazım Aktürk ( Bizim Sakarya Spor Yazarı)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!