Tekin gençleri harika 3-2

featured

Hazırlık maçında 5 gol vardı ancak kaleciler müthiş oynadı ve başka gole izin vermedi.

Tekin gençleri harika  3-2

  1. Amatör küme takımlarından genç kadrolu Tekspor hazırlık maçında birinci Amatöre yeni gelen ekiplerden Akartepespor’u ikinci yarıda bir güzel oyunla gelen goller sonrası 3-2 yenmeyi başardı.

İLK YARIDA EŞİTLİK VARDI

Amatör Kümenin başlamasına haftalar kala takımların hazırlık maçları devam ediyor. Erenler stadında oynanan özel müsabakada Tekspor 1.Amatörün yeni ekibi Akartepespor’u her iki yarıda attığı gollerle 3-2 yendi. Maça Tekspor hızlı başladı ve maçın 22. dakikasında Emre’nin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti.  Bu gole 5 dakika sonra  Akartepespor’dan  Özgür  cevap verdi ve  skoru 1-1 yaptı.  bu golden sonra başka gol olmayınca taraflar soyunma odasına 1-1’lik sonuçla gitti.

TEK İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Karşılaşmanı ikinci yarısında Tekspor’un üstünlüğü vardı ancak golü bulan taraf Akartepespor’du.  Semih düzgün bir vuruşla Akartepesporu  1-2 öne geçirirken genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Tekspor  geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi. Önce Tekspor’un  ilk golünü atan Emre düzgün bir vuruşla skora denge getirdi ve durumu 2-2’ye taşıdı. Daha sonra ise oyuna ağırlığını koyan Kırmızı-Beyazlılarda Ferdi 30 metreden attığı harika bir golle takımını 3-2 galip duruma getirdi.(rahmi çapa)

ercan konuklar IMG_1363 tekspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!