TEK YAKIN TAKİPTE 4-0

TEK YAKIN TAKİPTE 4-0
1 Amatör A Gurubunda Tekspor, Şehvarmazsporu mağlup ederek lider Ferizlispor ile aradaki farkı iki puana indirdi.

  1. Amatör Küme A Grubu’nda zirveyi yakından ilgilendiren 17’inci hafta mücadelesinde Tekspor ve Şeyhvarmazspor karşı karşıya geldi. Erenler Stadı’nda oynanan müsabakaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Henüz 2’inci dakikada Tekspor Yunus’un attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı. 35’inci dakikada Oktay ile bir gol daha bulan Tekspor devreyi 2-0 önde kapadı.

 

Maçın ikinci yarısında Tekspor ilk yarıda atılan iki golün avantajı ile maça rahat çıktı, kontrollü oyununu sürdüren ev sahibi ekip 59’uncu dakikada Salih in penaltı golü ile farkı üçe çıkarttı. 3-0, maçın bu skorla bitmesi beklenirken ikinci yarıda oyuna giren Samet Salpat maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. 4-0,
Tekspor Ferizli sporun puan kaybettiği haftada aldığı üç puanla puan farkını ikiye indirerek liderlik yolunda takibini sürdürdü.

Tekspor-Şehvarmazspor:4- 0

Saha: Erenler Suni Çim
Hakemler: Müjdat Duman*** Bahadır Akpınar*** Sunay Bayar***

Tekspor:  Yunus*** Arda*** Burak*** Melih*** Salih*** Emirhan*** Mustafa*** Yunus*** (Yusuf***)  Oktay***(Mete***)  Bilal*** Kadir***( Samet***)

Antrenör: Bayram Çolak
Şehvarmazspor: Murat** Halit** Mehmet** Kadircan** Alper** Yetkin** Mustafa** Abdullah** Enes**Burak** Süleyman** (İbrahim**)
Antrenör: Cumhur Öçal

Goller: Dk 2 Yunus Dk 35 Oktay Dk 59 (p) Salih Dk 85 Samet (Tekspor)

???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!