Tek Hedef Süper Lig

featured

Tek Hedef Süper Lig

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Basketbol takımımız 3 yılda adından söz ettiren bir kulüp haline geldi. İnşallah bu yıl Basketbol Süper Ligi’ne yükselerek bunu daha da perçinleyeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak daima yanınızdayız” dedi. Toçoğlu ayrıca basketbol takımına ait bir tesis için hazırlıkları başlattıklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Sen Otel’de gerçekleşen buluşmada SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, takımla ilgili ayrıntıları Başkan Toçoğlu ile paylaştı.

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür

Köse, “Geçtiğimiz yıllarda da çok kaliteli takımlarımız vardı. Ancak Süper Lig’e çıkmayı başaramadık. Bu yıl çok daha iyi bir takım oluşturmaya çalıştık. Ligimizin en iyi oyuncularını kadromuza dahil ettik. Bu yılın çok daha iyi geçeceğine inanıyoruz. Takımımızın yönetim kurulunu oluştururken de her kesimden isimleri dahil ettik. Bizi kırmayıp aramızda yer aldılar. Sizler de ilk andan itibaren bizlerle birlikte oldunuz. Verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gıptayla Bakılan Kulüp Olduk

Akif Köse, “3 yıl gibi bir sürede basketbol camiası içerisinde gıptayla bakılan bir kulüp haline geldik. Bu yıl iyi bir takım kurduk. Bu ligde birkaç tane daha iddialı takım var. Ancak bizim tecrübemiz bu işin üstesinden gelecektir. Bu yıl tek hedefimiz Basketbol Süper Ligi. Bundan başka bir şeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Altyapımız da çok iyi durumda. Yetenekli kardeşlerimiz var. İnşallah geleceğimizin de onlarla birlikte garanti altında olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yeni Sezon Hayırlı Olsun

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “Öncelikle bu arkadaşlarla birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Takımımız ilk kurulduğu andan itibaren maçlardaki yerimi aldım. Salondaki atmosfer, aileler çok güzel görünüyor. Bu yıl da iyi bir takım kuruldu. İnşallah bu yıl rahat bir şekilde maç izleyeceğiz. Şimdiden basketbol takımımıza yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İş Dünyası Büyük Zarara Uğrar

Başkan Toçoğlu, “Öncelikle 15 Temmuz hadisesinden dolayı hepimize geçmiş olsun. Böyle zamanlarda iş dünyası da büyük zarara uğruyor. Çok sevindirici bir olay da var. Hem şehrimizde hem de ülkemizde bütün kesimler darbeye karşı duruyor. İnşallah bu ortamda devam eder. Şehrimiz için, ülkemiz için ana meselelerde bir olmamız gerekir. Biz bu şehrin insanını seviyoruz. Yatırımcılarını seviyoruz. Sizlerle birlikte şehrimiz gelişimini hızla sürdürecektir” ifadelerini kullandı.

Şehir Ekonomisine Etki Eder

Başkan Zeki Toçoğlu, “Basketbol takımımız şehre ayrı bir hava getirdi. Ayrı bir özelliği de şehrimizde iş yapan arkadaşlarımızın bu oluşumla ilgileniyor olmasıdır. 3 yıldır önemli bir mesafe kat ettik. 2 sezondur bir üst ligin kapısından dönüyoruz. Bu yıl iyi bir kadro kuruldu. Kaliteli isimler yer alıyor. İnşallah bu yıl üst lig vizesini alırız. Basketbol Süper Ligi’nde yer almak şehrimiz ekonomisi içinde ayrıca öneme sahip. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız” diye konuştu.

Sizlerin Yanındayız

Basketbol takımına ait bir tesis planladıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Basketbol takımımıza ait bir tesis yapmayı planlıyoruz. Bilindiği gibi altyapıları sağlam olan takımların gelecekleri de parlak oluyor. Bu konuya da biz ayrıca önem veriyoruz. Tamamen basketbol takımımıza ait bir tesis inşa ederek bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Sizler bu işin arkasında durmaya devam edin. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yanındayız. Allah utandırmasın. Yeni sezon hepimize hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

basket (1) basket (2) basket (3) basket (4)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!