Tebrikler Hasan başkan 

featured

 

Karasuspor başkanı Hasan Özkan’ı iki haftalık periyoda baktığımızda tebrik etmekten başka elimden bir şey gelmiyor şöyle oynadığı iki maça baktığımızda başta Adapazarıspor olmak üzere son maçta Bursa Nilüfer Erdemspor’un ekonomik olarak harcadıkları para Karasuspor’un en az iki katı buda demek oluyor ki sevgili Özkan futbolun içinden gelen bir başkan olarak yaptığı transferlerin doğruluğunu göstermekte ilk hafta Sakarya derbisinde oynanan maçta gördüğüm şu ki galibiyeti kaçıran taraf Karasuspor idi rakip futbolculara baktığımızda Karasuspor’un ekonomik olarak iki katı futbol olarak düşünürsek üçte biri etmez açıkça söylüyorum Karaman spor kompleksinde kaçan üç puana üzülüyorum

Karasudaki maça gelirsek daha henüz yazdan çıkarken olumsuz hava şartlarında oynanan maçta rakibini ilk devre itibarı ile abondene eden taraf sarı kırmızılı ekip idi. Fakat yedek kulübe yetersizliği gözlerden hiç kaçmadı aksayanların yerine hamleleri tam olarak yapamadık. Bu maçta Kırmızı kart cezalısı Özgür ve sakat olan Özkan ve Server olsaydı skor daha farklı olabilirdi. Sırıtan bir iki futbolcumuz var ama sezon başı deyip sabretmek gerekiyor. Başkan Hasan Özkan’ın tribünde yedek kulübesinin zayıflığından hayıflanmasını bende duydum Karasu Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğluda duydu sağ olsun bugüne kadar çok yardım ettiği söyleniyor. Ama istim üstünde olan bu takıma bir iki takviye daha yapılırsa sezon başı beklemediğimiz bir sonuç alır karasuya sevince boğabiliriz.

şimdi bu hafta deplasmanda oynayacağımız İnegöl Kurtuluş maçından futbol olarak umudum daha fazla bir düşünün Server sakat Özkan sakat Özgür kart cezalısı haftaya bunların takıma dahil olduğunu düşünürsek ikinci deplasman maçından güle oynaya döneriz diye tahmin ediyorum. İnşallah yanılmam bir kez daha tebrikler hasan Özkan bir tebriklerimde sahada mücadele eden tüm futbolcu kardeşlerime. Kalın sağlıcakla.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!