Tatangalar’dan Yardım Seferberliği

featured

Sakaryaspor ve Sakaryaspor Taraftarlar Derneği deprem bölgesine gönderilmek üzere Atatürk Spor Salonuna gelen yardımları kolilere doldurarak tırlarla bölgeye gönderdi.

Atatürk Spor Salonunda yüzlerce genci yaşlısı yorulmadan yardım kolilerini hazırlamak için gündüz gece uykusuz şekilde çalıştılar. Halk54.com milletçe dayanışma için verdiğimiz çabaların yaşandığı salonda işten çıkıp salona yardın çalışmasına gelen kişiler ve öğrencilerle konuştu, “Onlar uymuyorsa bizde uymuyoruz. Onalar üşüyorsa bizde üşüyoruz, onların canı yandı bizimde canımız yandı. Burada Hava soğuk biz utandık” diye duygularını dile getirdiler.

Üniversiteli Tatangalar gün boyu ve geceden beri uymadan deprem bölgesine temel ihtiyaç malzemelerin ulaşması için hazırlık yaptıklarını ifade ederlerken, hep birlikte yaraları saracaklarını, bu zorluktan ulusça hep birlikte 85 milyon ile çıkacaklarına inandıklarını söylediler.

Spor salonunda hazırlanan yardım kolileri, araçlara yüklendikten sonra tırlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!