TATANGALARDAN SERT AÇIKLAMA

featured

ORTALIK TOZ DUMAN OLDU

Teknik Direktör Tuncay Şanlı’nın Tarsus deplasmanında Sakaryaspor taraftarıyla yaşadığı olaya tepkiler büyüyor. Yaşanan olayın ardından Tatangalar adına bir açıklama yapan tribün lideri Murat Ercan, Tuncay Şanlı’nın taraftardan özür dilemesini istedi.

TATANGALARDAN SERT AÇIKLAMA

Gelişen olaylar sonrasında yaşananlarla ilgili olarak üzüntü duyduklarını söyleyen Tatangalar adına bir açıklama yana tribün lideri Murat Ercan “ bizler bu takımın peşinden koşarken sen bu takımdan çıkarak dolarlarla tanıştın. Sakaryaspor belki de senin hiç mi hiç umurunda bile değildi. Büyük futbolcu oldun ama bizlerden biri olamamışsın. Kilometrelerce yoldan gelmiş bu Sakaryaspor sevdalılarına böyle hitap etmek sana yakışmaz. Sen Teknik adamsın ne söyleyeceksen git futbolcularına söyle. Öyle bir şeyler bilip bilmeden bizlere hakaret etmen yakışık kalmaz. Bizler daha önce de ceza almış ve Sakaryaspor’a kesilen bu cezayı bankalardan kredi çekerek ödemiş insanlarız.. Yine de olsa öderiz. Önemli olan Sakaryaspor’un bu bataklıktan kurtulmasıdır. Bizler bunu yapmaya çalışırken, sen de takımı üst lige çıkar da görelim bakalım nasıl bir Sakaryaspor’lu olduğunu.

“ ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUZ “

“Bugün burada nasıl bu takım sayesinde kariyer sahibi olduysan bugünde burada hocalık kariyerine başladıysan bu ilklerini o Tarsus’taki bir iki taraftar dediğin Tatangalar’a borçlusun. Tuncay Efendi, nerden geldiğini nerden nereye gittiğini unuttuysan kapını çalarlar hatırlatırlar sana. Haddini bil, akıllı ol vefasızlığın lüzumu yok. Kendini bir silkele ve o büyük Sakaryaspor sevdalıları Tatangalar’dan özür dile. ”

tatangalar

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!