Tatangalar’dan önemli açıklama

Sakaryaspor’un 28 Mayıs’da Bursa’da Fatih Karagümrük ile oynayacağı 2.Lig play-off karşılaşması öncesinde Tatangalar Resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

Sakaryaspor’un 28 Mayıs’da Bursa’da Fatih Karagümrük ile oynayacağı 2.Lig play-off karşılaşması öncesinde Tatangalar Resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Yeşil Siyahlılar gerek Bursa, gerekse Karagümrük taraftarları ile sosyal medya üzerinden kulüpler ve taraftar grupları arasındaki olumlu iletişimi zedeleyecek tavır ve paylaşımlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çektiler İŞTE O AÇIKLAMA 28.05.2019 tarihinde Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda oynayacağımız Play-Off finali öncesinde sosyal medyada bilgi kirliliğine mahal vermemek adına bir açıklama yapma gereği duyulmuştur. Öncelikle bilinmelidir ki maçın Bursa’da oynanacağının açıklandığı andan itibaren Bursa tribün liderleri ile olumlu iletişimler kurulmuştur. Kendileri bizlere, ‘Bursa sizin eviniz şehrimizde her türlü ihtiyacınıza yardımcı olmak isteriz’ demişler ve stat yolculuğu, toplu iftar organizasyonu vs. başlıklarında ellerinden gelen desteği vermek istediklerini belirtmişlerdir. Finaldeki rakibimiz Karagümrük ile de aramızda hiçbir husumet bulunmamaktadır. Geçen seneki deplasman organizasyonlarında iki köklü kulübün taraftarları da en ufak problem yaşamamıştır. İki tribünde Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, armasının peşinde bu ülkenin evlatlarıdır. Bu bilgilerin ışığında 28 Mayıs gününde taraftarlarımız gerekli davranışları sergilemeli, bize yakışmayacak en ufak bir fiilde bile bulunmamalıdır. En hassas uyarıyı da şu konuda yapmak istiyoruz: Maçın oynanacağı tarihe kadar sosyal medyada misafir gideceğimiz şehrin taraftarlarına ve rakip taraftar ile mazi bilmeksizin ağız dalaşına girenler, tribün adabından nasibini almayarak yok yere ortamı gerenler bu saatten sonra Tatangaların sert yüzü ile burun buruna gelecektir. Ellerine bir kere bile meşalenin is kokusu sinmemiş, bir kere bile pankart sırtlamamış, bir kere bile kilometrelerce yolda simidini ikiye bölmemiş sanal şahsiyetlerin, öz kardeşini bu dava için toprağa verenlerin namıyla sosyal medyada yazıp çizmemesi için ilk ve son kez uyarıyoruz! Ne hikmetse şampiyonluğa oynarken ortaya çıkan ilgi hastaları; bu şehrin evlatlarının canı, kanı ve namı üzerinden sosyal medyada ilgi uğruna PRİM YAPAMAZLAR! İZİN VERMEYECEĞİZ! Bu saatten sonra Tatangalar’ın sıcak nefesini ensesinde hissetmek isteyen sosyal medya primcileri hareketlerine devam etsin! Saygılarımızla…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!