Tatangalar’dan mesaj var!

featured

28 Mayıs’ta oynancak maça sayı günler kala Tatangalar açıklama yaparak taraftara sağduyu çağrısında bulundu.

Sakaryaspor ile Kocaelispor arasında oynanacak olan tarihi final öncesinde yeşil-siyah sedvalıları şampiyonluğa kenetlenmiş durumda. 28 Mayıs’ta oynancak maça sayı günler kala Tatangalar açıklama yaparak taraftara sağduyu çağrısında bulundu.

Tatangalar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Tüm şehir birlik halinde bu yıldan umduğumuz şampiyonluk beklentisi ile dolu olan bir sezon oldu. Yürüdüğümüz, söylendiğimiz, telaşlandığımız sancı dolu bir sürecin dibindeyiz. İliklerimize kadar hissedilen her puanın muhakemesini koruyoruz. Tüm sağlığımız şuan kardiyoloji doktorlanın elindedir.
Şampiyonluğun ensesine yanaştığımız bir dönemeçteyiz. Bu final müsabakası öncesinde tüm ülkemizin gözü burada iken ve geçmiş dönemlerde de(!) Dünya basınında da büyük yankı(!) uyandıran bu karşılaşmanın camiamız için final maçından başka bir anlam taşımadığının bilinciyle, büyük Sakaryaspor ailesinin her ferdine yine çok değerli ve önemli görevler düşmektedir.
Geçirdiği kaza sonrası bedenen bizlerle olamayacak ama ruhen her beste başlangıcında onu hissedeceğimiz abimiz, kardeşimiz, herşeyimiz Keçi Yılmaz’ın da dediği gibi ” HİKAYE OLMAZSA OLMAZ! ” sözü şampiyonluk hikayesinin son satırlarını oluşturacaktır.

Günümüzün koronavirüsten daha ağır bir hastalığı vardır. “Sosyal Medya”
Final maçı öncesi, her müstehzi paylaşımlarımıza son vererek, daha da dikkatli bir şekilde tansiyonu düşürmeye ve sadece PTT 1. Lig’e yükselmeye odaklandığımızın billinmesini istiyoruz. Konsantrasyonumuzu tamamen Sakaryaspor’umuzun başarısına düğümledik.
Bu bağlamda armamızın ağırlığının farkındalığını tekrar düşünerek herkesi aklıselim olmaya davet ediyoruz.
Bekle bizi 1.Lig, biz geliyoruz!”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!