TATANGALAR’DA DİRİLİŞ HAREKETİ

featured

TATANGALAR’DA DİRİLİŞ HAREKETİ

Üç sezondur şampiyonluk hasreti ile tutuşan ancak beklenen başarıları yakalayamayan Sakaryapor’un kötü gidişi ile birlikte tribünlerde düşüş yaşayan Tatangalar’da topyekün diriliş çalışmaları başladı.

TOPLANTIDA BULUŞTULAR

Tatangalar, yeniden bir araya gelmek ve Sakaryaspor’u istenen yere gelmesi için üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek amacıyla “ söz konusu Sakaryaspor olduğunda bir araya geliriz ^dediler ve İlçeler ile  mahallelerden gelen temsilcilerle birlikte Sadi Tanış’ın Sakarya Kent Konseyi’ne ait binada kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldiler. Ortak hedefin Sakaryaspor’un kalıcı başarısı  olduğunu vurgulayan Tatangalar bunun için  en kısa zamanda yeniden Dernekleşmek ve olaya ciddi bir boyut kazandırmak olduğunu söylediler. Sakaryaszpor için yapılması gerekenler için birlikte karar alalım diyen Tatangalar toplantı boyunca karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundular.

MURAT ERCAN : YENİ YÖNETİM UMUT VERDİ

İlk konuşmayı yapan Tribün Liderlerinden ( Baba Murat ) Murat Ercan yaptığı konuşmada “ yeni yönetim geldi, ben umutluyum çünkü yeni yönetim beni mutlu etti. Ben yıllardır böyle bir genel kurul görmedim. Transferler açık, kimseye öyle abartılacak borç yok, yönetim bu işin üstesinden gelecektir. “ Dedi. Yıllardır açılıp ta sonradan kapanan Dernekler gibi olmayan ve işe ciddiyetle bakacak bir dernek kurmak istediklerini, 30 Kişilik bir liste ile yönetim Kurulu kurmak istediklerini söyleyen Ercan “ bu işlerde maddiyat önemli öyle açılıp kapanan dernekler gibi olmasını istemiyorum.İşin resmiyetini yönetecek  Derneğin dışında Çark Caddesinde de bir lokal açarak taraftarlarımızın bir arada hareket etmesini sağlamak istiyoruz. Buralarda gelirler kayıt altında tutulacak ve bunların dışında da İlçelerde ve semtlerde de lokaller açmayı düşünüyoruz. Bakıyoruz ciddi gidiyor, üyelik sistemine gideceğiz. Maddiyat çok önemli. Dargınlığın, kırgınlığın biraz da nedeni bizler olduk. Artık kalbim ve gönlüm rahat bir araya gelelim ve yeni stadta tribünümüzü belirleyelim. Kimselerle bir düşmanlığımız yok. Numaralı B’ ile ilgili  bazı hareketler duyuyoruz. İnşallah onlar da güzel şeyler yaparlar.” Diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Tribün liderlerinden Yılmaz Şen de “ sonuca gidecek şeyleri konuşalım. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Burada bulunan herkesin akıllarında var olan şeyleri konuşmasını istiyorum deyince Murat Ercan da “ Keçi Yılmaz varsa ben de hep varım, ciddi bir destek ciddi bir tribün yaratmak zamanıdır. Dernek kurulsun dileyenler göreve gelsin birler hep arkalarında olacağız.”Diye cevap verdi. Daha sonar karşılıklı fikir alış verişine geçildi. Konunun aslında daha önceleri birkaç kez daha görüşüldüğünü ancak bir sonuç alınamadığını değinen İlçe temsilcileri bu defa biz semtimizde konuşup tartışırız ve bir daha sonraki toplantıda kararımızı açıklarız fikrinde buluştular.

“ KAVGA EDİLMESİN İSTİYORUM”

Tribün liderlerinden Berat söz alarak tribünlerdeki nahoş olaylardan dert yandı. Berat “ Bu nedenle 2 Yıldır etkin olarak tribünlerde yoğum ama kimsenin haberi olmadan maratonda zaman zaman yerimi alıyorum. Kavga edilmesin, kavgaların önüne geçersek maraton düzelir. “ Dedi.

HARUN ŞEN : “ HERKES TAM FİKİR OLDU “

Tribün liderlerinden Harun Şen söz aldı ve konuşulanlara cevap verdi. Şen konuşmasında “ Zor günlerde tribünlere gelmeyenlerin bulunduğu günlere geldik. Tribün konusunda herkes tam fikirde. Şimdi her şey ortak akılla çözülür. Bu toplantıdan önce bir araya geldik ve böyle bir kararı aldık. Bizim büfe kantin gibi şeylerle işimiz yok. Bunu yönetim de biliyor. Çok şeyden fazlasıyla ders aldık. Yeni stada İnşallah güzel ve iyi duygularla gideriz. Birlik beraberlik sağlansın o tribün yine eski günlere döner.  Yeter ki kafalarda ayrı düşünceler olmasın. Çünkü kimsenin bir beklentisi yok. “ Diye konuştu. Toplantıda daha sonra semt ve ilçe temsilcileri karşılıklı düşüncelerini aktardılar ve Tribün lideri’nin yılmaz Şen olmasını istediklerini ve Keçi Yılmaz’ı desteklediklerini söylediler.


 

ersim uysal amigo murat ercan baba (1) tatangalar (1) tatangalar (2) tatangalar (3) tatangalar (4) tatangalar (5) tatangalar (6) tatangalar (7) tatangalar (8) tatangalar (9) tatangalar toplu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!