TATANGALARA DEPLASMAN YASAĞI

featured

TATANGALARA DEPLASMAN YASAĞI

Ligin 14’ncü haftasında Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor’lu taraftarlara deplasman yasağı geldi.

YETERSİZ GÜVENLİK

İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda Sakaryaspor taraftarı bu deplasmanda yerini alamayacakken açıklamada ; “Kırklareli Valiliği İl Güvenlik Kurulu gereği 26.11.2017 tarihinde oynanacak olan Kırklarelispor – Sakaryaspor müsabakasına güvenlik önlemlerinin Ergene Velimeşe – Van BBSK Müsabakasına yönlendirildiğinden dolayı Sakaryaspor taraftarının Stada alınmamasına oy birliği ile karar verimiştir” denildi.

TARAFTARDAN TEPKİ

Kırklarelispor taraftar grubu bu yasağa tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: “Hafta sonu oynanacak olan SBS İnşaat Kırklarelisporumuz-Sakaryaspor maçına rakip takım taraftarının alınmayacağını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Gerek Emniyet Müdürlüğü gerekse yönetime Tatangalar taraftar grubunu şehrimizde ağırlamak istediğimizi ve bu konuda gerekli girişimleri sürdürdüğümüzü kamuoyuna saygı ile duyururuz” dediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!