TATANGALAR STADTAN AYRILDI !

featured

TATANGALAR STADTAN AYRILDI !

Denizli’ye takımlarına destek olmak için giden Sakaryasporlu taraftarlar maçın ilk yarısı 3-0 mağlubiyetle bitince takıma tepki göstererek stattan ayrıldı.

PANKARTI İNDİRİP STADI TERK ETTİLER

Sakaryasporlu taraftarlar, dün takımlarına destek olmak için Denizli’ye gitmişti. Yeşil-siyahlı yaklaşık 100 kişilik grup, ilk yarının ilk 15 dakikasında tribünde besteler söyleyerek takımlarına destek oldu. Bu destek, Sakaryaspor’un 13. dakikada yediği ilk golden sonra da devam etti ancak fark 21. dakikada 2’ye çıkınca taraftarlar tepki göstermeye başladı.Bu tepkiler üzerine tribünlere el kol hareketi yapan Feyyaz Akdil’e kızan taraftarlar Teknik sorumlu İlhan Var’a tepkilerini aktardılar ve Feyyaz oyundan alındı. Beste söylemeyi bırakan taraftarlar, Sakaryaspor 3. golü de yiyince çılgına döndü. Maçın ilk dakikalarında tribünün önüne astıkları Tatangalar yazılı pankartı indiren taraftarları, tribünden inmeye başladı. Yaklaşık 100 kişilik Tatanga grubu, futbolculara tepki göstererek stattan ayrıldı.

tatangalar

—————————————————————————————————————

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!