Taşkısığı’nda olay

featured

Taşkısığı’nda olay

1.Amatör Küme’de Taşkısığıspor ile Yıldırımspor arasında oynanan müsabaka konuk ekip 6-1 öndeyken Taşkısığı taraftarıyla, oyuncuları arasında yaşanan tartışma sonrası hakem tarafından tatil edildi.

Taşkısığıspor ile Yıldırımspor arasında Taşkısığı Sahası’nda oynanan 1.Amatör Küme Müsabakası konuk ekip 6-1 öndeyken ev sahibi takım ve oyuncuları arasında yaşanan olaylar sonrasında tatil edildi. Maçın 55’nci dakikasında tatil edilen müsabakayla ilgili hakem Ahmet Gürdal’ın, Taşkısığıspor’dan 6 oyuncuya kırmızı kart gösterdiğini ve sahada 7 oyuncudan az kaldığı için maçın tatil olduğunu söylediği öğrenildi.

 

Yaşanan bu gelişme sonrasında tatil olan müsabakayla ilgili kararı İl Tertip Kurulu önümüzdeki günlerde verecek. Maçın Yıldırımspor lehine 6-0 hükmen galibiyetiyle sonuçlanması beklenirken, Taşkısığıspor ve oyuncularıyla ilgili kararı ise İl Disiplin Kurulu verecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!