“TARİHİ BİR GÜN OLACAK”

featured

KAHRAMANMARAŞ MAÇINA VE YENİ STADA HAZIRIZ

Sakaryaspor, TFF 2. Ligin 7’nci haftasında yeni stadyumunda ağırlayacağı K.Maraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

MARAŞ PROVASI TAMAM

TFF 2. Ligin 7’nci haftasında yeni stadyumunda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-siyahlı temsilcimizde maçın hazırlıkları sürüyor. Ekibimiz dün yine Rüstemler Tesisleri’nde tek antrenman gerçekleştirdi. Hazırlıklarını Pazar akşamı saat 19.00’da oynayacağı Kahramanmaraş maçı için yapan Sakaryaspor’da moraller düne göre çok daha iyiydi. Teknik Direktör Osman Özdemir, Kahramanmaraşspor maçının provasını dün yaptırdı. Zonguldak Kömür maçından sonra üst üste ikinci galibiyete şartlanan Özdemir’in, kadroda herhangi bir değişiklik düşünmediği gözlendi. Cezalı olan Coşkun’un maça hazır olması ise ilk 11’de Mahir‘in mi, yoksa Coşkun’un mu olacağı sorusunu gündeme getirdi.

“ 4 GÖZLE BEKLİYORUZ

K.Maraşspor maçı ile yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda ilk maçına çıkacak olan Yeşil-Siyahlılarda, Teknik adam Osman Özdemir, “Taraftarımızla buluşmayı 4 gözle bekliyoruz” dedi.

“TARİHİ BİR GÜN OLACAK”

İdman öncesi kısa bir açıklamada bulunan teknik direktör Osman Özdemir, “Kendi evimizde oynamak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Kendi sahamızda oynamanın hasretini çekiyoruz. Bira an önce büyük Sakaryaspor taraftarı ile kucaklaşacak olmak bizi oldukça mutlu ediyor. İlk oynayacağımız bu maç bizim için ve şehir için tarihi bir gün. Oynanacak olan maçta kazanılır ise daha bir anlamlı olacak. Bu yüzden 4 gözle maç gününü bekliyoruz” dedi. Geçen sezon Sakaryaspor’u şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atan Teknik Direktör Osman Özdemir, yeni statta ilk maça çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Zonguldak galibiyetinin ardından kendisine yapılan eleştirilerin sesini kesen tecrübeli teknik adam Pazar günkü maçtan da mutlak galibiyet hedefliyor. Zonguldak maçıyla yeni bir sayfa açan Özdemir, K.Maraş’ı da yenip seri yakalamanın hesaplarını yapıyor. Takımın performansından memnun olan deneyimli teknik adam bundan sonra taraftarın iyi takım izleyeceğini söyledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!